• ZATERDAG 8 DECEMBER A.S. 17:15 UUR LOTING BRABER / MAASSEN DTS EDE DARTTOERNOOI 2019

   

  Stavaza
  Wat is er nodig om het aantal van 80 inschrijvingen voor het jaarlijkse DTS Ede Darttoernooi te halen? Niet meer dan één aankondiging op Facebook en de DTS Ede Website!!! Na deze aankondiging was het voor alle spelers duidelijk dat een ieder op 17 november j.l. vroeg moest worden opgestaan. En wie anders dan onze eigen Floep Marchel Florissen die het eerst aanwezig was om zeker te zijn van zijn deelname. Om klokslag 08:00 uur was hij present. Ook de familie van den Brandhof, die normaal gesproken niet zo van de vroege zijn, waren aanwezig om hun deelname veilig te stellen. Om 14:00 uur werd de inschrijving gesloten, alle 80 plekken waren ingevuld. Wij vinden het als organisatie weer geweldig om te zien dat het DTS Ede Darttoernooi nog steeds populair is. Voor en door DTS-ers!!!

  Datum van de loting groepsfase: Zaterdag 8 december a.s., tijdstip 17:15 uur.
  Op zaterdag 8 december zal de loting van de groepsfase weer plaatsvinden. Daarbij hebben we weer een 1ste en een 2de shift. Je kunt eventueel je voorkeur aangeven. Wij proberen hier zoveel als mogelijk rekening mee te houden. Dat wordt wat lastig als er in een groep een voorkeur voor vroeg en één voor de latere ronde is aangegeven. We proberen zoveel als mogelijk aan de gewenste voorkeuren tegemoet te komen.

  Stavaza sponsoring
  Ieder jaar weer is het voor de organisatie weer geweldig om te zien dat onze trouwe sponsoren bereid zijn om ook deze editie weer hun steentje bij te dragen. Wij zijn supertrots om te kunnen melden dat bijna alle sponsoren hun ja woord weer hebben gegeven. Een extra woord voor onze derde hoofdsponsor, want dat kunnen wij inmiddels wel zeggen, de firma Boels Rental B.V. Ede. Deze firma stelt ook dit jaar weer diverse zaken ter beschikking, waaronder het hoofdpodium. Een woord van dank richting Evert van den Brink is hier op zijn plaats. Grote klasse dat ook dit jaar weer alles door Evert tot in de puntjes wordt verzorgd.
  Het is ook mooi om te zien dat er nieuwe sponsoren bijkomen. Wij vinden het geweldig om te zien dat de selectie van DTS Ede dames 1 binnen één minuut nadat de vraag was gesteld aangaven om te willen sponsoren. Deze selectie staat altijd open om hun beste beentje bij te dragen, fantastisch om te zien en wij heten jullie dan ook van harte welkom.
  In onderstaand overzicht kunt u zien welke sponsoren zich tot nu toe hebben verbonden aan het 
  Braber/Maassen DTS EDE Darttoernooi 2019:

  Aannemersbedrijf W. Maassen B.V.
  HABU 
  Aart van Wakeren Bier 
  Autobedrijf G. Braber B.V. 
  Network United
  Berry van den Top Glas- en Schilderwerken Opknapservice Bram Nap
  Boels Rental Ede B.V. 
  Promo Company
  Peter van der Plas
  Bouwbedrijf Van Grootheest Bennekom 
  Selectie DTS heren 1
  Bowlingcentrum Groeneveld 
  Selectie DTS dames 1
  Café de Compaen 
  Sportkantine de 3de helft
  Club van 100 
  Tijmen Slok en Jos Scheffer
  De Bultside 
  Van der Horn Financieel diensten
  EH Financial Services 
  Van Hunen Elektro
  Gebroeders Schimmel Gevelrenovatie 
  Voetbalvereniging DTS Ede
  Gert en Rijk 
  Wanco Sierbestratingen BV