• Vrijwilligers gezocht

  Welkom!

  Leuk dat je geinteresseerd bent in een rol als vrijwilliger binnen onze mooie vereniging. Wij brengen je graag in contact met de juiste contactpersoon om je snel op weg te helpen. Hieronder volgt een overzicht met de verschillende vrijwilligersrollen en de contactinformatie:

  Trainers/coaches - zowel selectie als niet-selectie

  Info bij Wouter Kuperus, wouterkuperus1@gmail.com

  Elftalleiders, teammanagers

  Info bij  BVZ voorzitter Jeroen Been voorzitter@dtsede.nl

  Accommodatie & materiaal

  Info bij Reem de Boer, alie-reem@hetnet.nl

   Specifieke vacatures (M/V)

  Hieronder staan nog een aantal specifieke vacatures. Mocht je over specifieke vaardigheden of mogelijkheden beschikken, die hier niet op deze pagina's worden benoemd, maar die je graag ten dienste van de vereniging zou willen stellen, dan kun je ten allen tijde contact met ons opnemen via secretaris@dtsede.nl. 

  Ook als je initiatieven wilt nemen die je ziet als ondersteuning, verbreding of verbetering van de vereniging dan dagen wij je uit hiermee naar naar voren te komen!

 • Hoofdtrainer O17-1 Seizoen 2019/'20

  Voor seizoen 2019/20 zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de O17-1 (hoofdklasse/4e divisie).

   

  Herken je je in dit profiel?

  - In bezit UEFA C/UEFA B

  - Pedagogische en didactische kwaliteiten

  - De drive om jeugdspelers elke dag beter te maken

  - Je bent leergierig en staat positief in het leven

  Uiteraard kun je je vinden in onze visie dat DTS Ede een opleidingsclub is, zowel voor spelers als trainers. Je werkt dan ook actief aan de doorstroming van jeugdspelers naar ons eerste elftal.

  Voor deze functie is er een vergoeding beschikbaar. 

  Interesse? Mail dan naar wouterkuperus1@gmail.com. 

   

   

 • Bestuurslid voetbaltechnische zaken

  Het bestuur heeft haar werkzaamheden en taken verdeeld in portefeuilles, waaronder die van voetbaltechnische zaken. Hiervoor zijn wij opzoek naar een kandidaat voor de functie van bestuurslid voetbaltechnische zaken. Het bestuurslid voetbaltechnische zaken maakt deel uit van het algemeen bestuur, maar niet van het dagelijks bestuur (dat bestaat uit voorzitter, penningmeester en secretaris).

   Wat houdt de functie in?

  Het bestuurslid voetbaltechnische zaken is voornamelijk de verbindende schakel tussen de bestuurskamer en de Technische Commissie (TC). De kandidaat weet de TC te binden en verbinden om de voetbalvisie van voetbalvereniging DTS uit te dragen, voert gesprekken over de voortgang van de TC, monitort de werkzaamheden van de TC en werkt nauw samen met de voorzitter van de TC.

   Het bestuurslid voetbaltechnische zaken is geen direct aanspreekpunt voor de ouders/verzorgers en spelers. Zij kunnen bij inhoudelijke voetbaltechnische zaken terecht bij de trainer/coach danwel bij de TC van de leeftijdsgroep.

   Verder komt de kandidaat op eigen initiatief met verbetervoorstellen, is aanspreekpunt en spin in het web voor de TC en weet zich feilloos te bewegen in het werkveld van de TC zonder hen ‘voor de voeten te lopen’. Het uitvoeren en monitoren van het voetbaltechnisch beleidsplan is eveneens een onmisbare taak.

   Profiel

  • Je bent beleidsmatig en communicatief sterk
  • Je hebt een voetbaltechnische achtergrond, als speler of door ervaring uit eerdere clubfuncties
  • Je hebt bij voorkeur een voetbaltechnisch diploma (UEFA C, B of A of TJC/HJO)

   Interesse?

  Heb je interesse in de vacature bestuurslid voetbaltechnische zaken, stuur dan een mailtje naar secretaris@dtsede.nl. Uiteraard kun je voor vragen altijd contact opnemen met de huidige bestuursleden. 

 • Stagiaires

  Wist je dat er bij DTS Ede enorm veel mogelijkheden zijn om stage te lopen? We zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor studenten van o.a. CIOS, ALO, Sport & Bewegen, Sportkunde, Sportmanagement. Meld je bij de Technische Commissie om de mogelijkheden te bespreken. 

  Staat jouw studie er niet bij? Of heb je een leuk idee voor de invulling van je stage bij DTS? Meld het ons dan en we kijken naar de mogelijkheden.