• Vrijwilligers gezocht

  Welkom!

  Leuk dat je geinteresseerd bent in een rol als vrijwilliger binnen onze mooie vereniging. Wij brengen je graag in contact met de juiste contactpersoon om je snel op weg te helpen. Hieronder volgt een overzicht met de verschillende vrijwilligersrollen en de contactinformatie:

  Trainers/coaches - zowel selectie als niet-selectie

  Info bij Cor Jansen. 

  Elftalleiders, teammanagers

  Info bij BVZ voorzitter Jeroen Been voorzitter@dtsede.nl

  Accommodatie & materiaal

  Info bij Reem de Boer, alie-reem@hetnet.nl

   Specifieke vacatures (M/V)

  Hieronder staan nog een aantal specifieke vacatures. Mocht je over specifieke vaardigheden of mogelijkheden beschikken, die hier niet op deze pagina's worden benoemd, maar die je graag ten dienste van de vereniging zou willen stellen, dan kun je ten allen tijde contact met ons opnemen via secretaris@dtsede.nl. 

  Ook als je initiatieven wilt nemen die je ziet als ondersteuning, verbreding of verbetering van de vereniging dan dagen wij je uit hiermee naar naar voren te komen!

 • Stagiaires

  Wist je dat er bij DTS Ede enorm veel mogelijkheden zijn om stage te lopen? We zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplaatsen voor studenten van o.a. CIOS, ALO, Sport & Bewegen, Sportkunde, Sportmanagement. Meld je bij de Technische Commissie om de mogelijkheden te bespreken. 

  Staat jouw studie er niet bij? Of heb je een leuk idee voor de invulling van je stage bij DTS? Meld het ons dan en we kijken naar de mogelijkheden.