• Voetbal NL app

  Download de voetbal NL app in jouw appstore én stel je account in met het emailadres waarmee je bij DTS EDE in de ledenadministratie staat ingeschreven. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten.

  Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en DTS EDE afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij DTS EDE in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij DTS EDE? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van DTS EDE ontvangt is het adres waarmee je bij DTS EDE bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van DTS EDE

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij DTS EDE bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Mail even naar de ledenadministratie

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij DTS EDE

  Heb je meerdere kinderen bij DTS EDE en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van DTS EDE? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar

  Eerst een korte uitleg waarom kinderen jonger dan 16 jaar de persoonlijke gegevens niet gewoon zelf meer mogen wijzigen. Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. 

  Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de app. Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen.  We laten het eerst in onderstaande video zien.

 • Teamindelingen

  Publicatie van de teamindelingen gaat via de Voetbal.nl app en de website. Om kennis te nemen van de teamindeling is het zaak dat je de voetbal.nl app hebt geinstalleerd. In onderstaande video leggen we uit waar je de teamindeling kunt vinden.