• Voetbalacademie

 • DTS Voetbalacademie gaat van start!

  Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan nu in voor de DTS Voetbalacademie, de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden.

  Voor wie?
  De DTS Voetbalacademie is voor alle jongens en meisjes tussen 10-15 jaar, die onder leiding van ervaren en professionele trainers nog beter willen worden als voetballer. Behalve techniektraining (balcontrole, balbehandeling, bewegingen) wordt ook aandacht besteedt de looptechniek (snelheid, wendbaarheid, explosiviteit).

  Wie zijn de trainers?
  De DTS Voetbalacademie staat onder leiding van Jasper Verstraten en Maarten Heisen.

  Jasper is vaste waarde in DTS1, afgestudeerd aan de ALO en in bezit van het voetbaldiploma UEFA C. Sinds dit schoolseizoen is hij sportleraar op een middelbare school. Hij kan je dus alle kneepjes leren van het voetbalvak!

  Maarten is fysiotherapeut en eigenaar van Mijn Fysiopraktijk Ede. In 2008 deed hij mee aan de estafette tijdens de Olympische Spelen in Beijng! Een echte topatleet die alles weet van snelheid! Hij kan je alles leren over looptechniek wat erg belangrijk is voor een goede voetballer.

  Wanneer?
  De DTS Voetbalacademie vindt plaats op vrijdagavond tussen 18.00-19.30 uur bij DTS Ede. Dit najaar start de eerste cyclus van 5 trainingen. Als je meedoet, wordt er verwacht dat je alle 5 trainingen aanwezig bent.

  1e cyclus van 5 trainingen
  Training 1: Vrijdag 27 oktober, 18.00-19.30 uur
  Training 2: Vrijdag 3 november, 18.00-19.30 uur
  Training 3: Vrijdag 10 november, 18.00-19.30 uur
  Training 4: Vrijdag 17 november, 18.00-19.30 uur
  Training 5: Vrijdag 24 november, 18.00-19.30 uur

  Wat kost het?
  Voor DTS-leden is het gratis, voor niet DTS-leden vragen we een kleine vergoeding van 25 EUR voor een cyclus van 5 trainingen.

  Aanmelden?
  Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Mail dan je naam, je team/club, je geboortedatum naar voetbalacademie@dtsede.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen met een bevestiging.

  Wees er snel bij! Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers bij deze supertoffe Voetbalacademie!

  Wij wensen alle deelnemers heel veel plezier.
  De Technische Commissie DTS EDE

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com