• Verslag darttoernooi

   

  Door Willem van den Heuvel

  Jeroen van den Heuvel winnaar BRABER / MAASSEN DTS Darttoernooi

  De finale van het 15de Braber/Maassen DTS darttoernooi is gewonnen door Jeroen van den Heuvel. In een spannende finale van hoog niveau was Jeroen te sterk voor Micha Horzelenberg. Winnaars van de "Bullshit" werden Theo van Vliet en Andy van de Kuit welke in de finale te sterk waren voor Rob van den Brandhof en Arno Koudijs.

  Het gehele evenement stond in het teken van gezelligheid en saamhorigheid van een ieder die DTS Ede een warm hart toedraagt. Opvallend dit jaar was het zeer hoge niveau van onze spelers waarbij diverse 180 scores en een hoogste uitgooi van 148 te noteren vielen. Een woord van dank is verschuldigd aan onze sponsoren die voor het zoveelste jaar op rij hun steentje hebben bijgedragen om dit grandioze feest te kunnen organiseren. Het is goed om te zien dat deze sponsoren bereidt blijven om zich aan het feest van het jaar te willen blijven verbinden. Ook een bijzonder woord van dank voor de vrijwilligers die hebben geholpen met de op ??en afbouwwerkzaamheden. Als laatste een meer dan terecht dankwoord richting beheerders en medewerkers van kantine de 3de Helft.

  Vanaf vrijdagmiddag tot zaterdagavond was alles tot in de puntjes verzorgd, onze hartelijke dank hiervoor. De organisatie kijkt ernaar uit om dit bijzondere evenement ook in 2020 weer te mogen organiseren.
  Vrijdagmiddag rond 14:00 uur werd de laatste hand gelegd voor de start van de voorronden. De bekende tent voor onze rokers werd opgebouwd en voorzien van straalkachels, de verlichting buiten zorgde ervoor dat de darttempel tot in omstreken te vinden was en de diverse stamppot maaltijden stonden klaar om genuttigd te worden. Hier werd door de vroege vogels driftig gebruik van gemaakt. Om 17:45 uur gingen de eerste pijlen richting de borden. Omstreeks 23:30 uur was de laatste poulewedstrijd gespeeld, een nieuw record in de historie van het darttoernooi. Nooit eerder waren de poulewedstrijden zo vroeg afgerond, overigens niet verwonderlijk gezien het zeer hoge niveau van de spelers.

  In poule 1 was het Peter van Pelt die de lakens uitdeelde. Hij won alle vier de wedstrijden waarbij hij alleen tegen de nummer twee van de poule, Arend ‘Pino’ van Wakeren, een leg moest afstaan. Erik ‘de scheids’ Spelt redde het ondanks twee winstpartijen niet om door te gaan. Claudia ‘Clau’ van Roekel had wellicht meer verwacht van de wedstrijden. De aanwezigheid van Walco ‘Rooie’ Hendriksen was weer een genot om te zien.

  Poule 2 was de poule van de verrassing. Kasper Willemsen had de plek ingenomen van de geblesseerde Jos Scheffer en op het laatste moment moest Arjan van der Mast zich helaas ziek afmelden. Een geluk voor de andere deelnemers aangezien Arjan als één van de favorieten in deze poule was bestempeld. Gelukkig werd Renzo van de Pol bereidt gevonden om de plek van Arjan in te nemen. En dat deed hij prima want in de eerste wedstrijd nam Renzo het op tegen ‘de kleine generaal’ Rijk Versteeg. Met succes want Renzo won deze partij. De eerste klap voor Rijk die hij achteraf gezien niet meer te boven is gekomen. Absolute winnaar in deze poule was Jason ‘kleine Pino’ van Wakeren die al zijn wedstrijden won. Ook Martijn de Graaf liet zien dat hij terecht door ging naar de tweede ronde door drie van zijn vier wedstrijden te winnen.

  In poule 3 werd afgetrapt door ‘Yamas’ Ruud van Hattum tegen Danny ‘Kingpin’ Groeneveld. Deze laatste deelde de eerste tik uit door met 2- 0 te winnen. Appeltje, eitje dacht Danny maar dat viel uiteindelijk een beetje tegen. Want het waren Mark ‘Master’ Fluit en "Ronnie ‘lammetje’ van de Brandhof die door gingen naar de volgende ronde. Danny kwam 1 leg tekort om door te gaan, gelukkig kon hij zich daarna volledig richten op de organisatie. Iets wat hem beter af ging. Corné ‘de champignon’ Slemmer heeft aangegeven om het komende jaar veel te gaan oefenen. Of dat met het darten is valt nog te bezien.

  Ralph Roskam heeft laten zien dat er met hem de komende toernooien rekening mee moet worden gehouden. Onbedreigd plaatste hij zich in poule 4 voor de volgende ronde. Hij deed dit samen met good old Harco Dekker. Guido Wiemer werd geacht om door te gaan echter kwam hij van een koude kermis thuis. Ook Aart ‘the baldy bullet’ van Wakeren en Gerben ‘de barslet’ van de Pol konden zich ondanks hun ervaring niet plaatsen voor de volgende ronde. Aart heeft overigens wel de prijs van best verkleedde speler gewonnen.

  Poule 5 moest op het allerlaatste moment worden voorzien van twee nieuwe spelers. Dennis Kramer en Elwijn Gerritsen waren niet in staat om mee te doen. Gelukkig heeft het toernooi nooit gebrek aan leden welke op de reservelijst staan. Yvo Cobussen en Stefan Ossenkoppele werden bereidt gevonden om alsnog mee te doen. En laat Stefan zich nu met de winnaar van vorig jaar, Erik ‘Moon’ van Manen plaatsen voor de volgende ronde. Erik liet bij vlagen zien dat hij dit toernooi zijn titel ook echt wilde verdedigen door een hoog niveau te halen. Hoge scores echter af en toe te lang geen dubbels gooien. Stefan presteerde het om een 180 score te gooien, goed voor een pitcher bier.

  De middelste telg uit de schapenfamilie, Rick van den Brandhof, haalde zoals verwacht in poule 6 de volgende ronde. Alleen tegen winnaar Nigel van Asperen, die al zijn poulewedstrijden wist te winnen, diende hij een set af te staan. Sebastiaan ‘manke’ van de Kolk was zo onder de indruk van het drinktempo in deze poule dat hij geen pijl meer wist te raken. Sterker nog, geluiden gaan op dat Sebastiaan de rest van het weekend nodig heeft gehad om bij te komen. Martijn ‘Tiger Tinus’ van Veldhuizen en Michael Kaldeway hebben hun aandeel in deze poule wel gehad door vaak genoeg een pitcher te bestellen.

  Poule 7 was een ontzettend spannende poule! Godfather Rob ‘gasman’ van den Brandhof was al leider van de schapenfamilie gebrand om zijn beste beentje voor te zetten. Maar oh oh wat werd hij uit zijn spel gehaald. Is het normaal gesproken zo dat Rob zijn tegenstanders uit het spel weet te halen, nu was het de gehele DTS sfeer welke hem in hogere sferen bracht. Gevolg een laatste plek in de poule, maar dat zou hij later in dit toernooi met de bullshit competitie meer dan goed maken. De familie van den Brandhof was een ware aanwinst voor het toernooi. Altijd goedlachs, betrokken en zeer gezellig. Goed dat jullie er bij waren. Dan de andere wedstrijden in deze poule waarin Theo van Vliet niet zijn vorm van de laatste tijd wist te behalen maar waar Bart ‘Biceps’ Buitenhuis, Gerard ‘HudHud’ van de Hudding en Eddy ‘de slet’ Veenendaal allemaal op 6 punten wisten te eindigen. Het legsaldo en onderling resultaat bepaalde uiteindelijk dat Bart en Eddy doorgingen naar de volgende ronde.

  In poule 8 vinden wij de jongste finalist ooit, Jeroen ‘junior’ van den Heuvel terug. Jeroen maakte zijn faam waar door al zijn wedstrijden winnend af te sluiten en tweemaal een 180 te gooien. Plek twee was uiteindelijk een prooi voor de gezelligste vrouwelijke darter Betty ‘hoppa’ Galema. Ondanks haar zenuwen, het was de eerste keer dat Betty mee deed met het hoofdtoernooi, wist zij zich ten koste van Barend van Aggelen, Arno Koudijs biertjuhh en Christiaan ‘the special geluidsman’ Stevens te plaatsen.
  Alle spelers welke voor de 20:00 uur ronde waren ingedeeld hadden zich inmiddels gemeld. Althans, op eentje na. De heer Marco ‘von’ Esch was ervan uitgegaan dat de treinen in ons land voor hem rekening houden met het Braber/Maassen DTS Dart toernooi. Op zich natuurlijk een logische gedacht aangezien dit toernooi zeer hoog wordt aangeschreven en veel belangstellende aantrekt. Maar die aanname was niet helemaal goed ingeschat door Von Esch. De organisatie moest alle zeilen bijstellen om hem nog op tijd binnen te krijgen, maar dat is gelukkig gelukt. Wel heeft Marco "von" Esch de organisatie de toezegging gedaan om bij het eerst komend darttoernooi een optreden te verzorgen in dans en gezang. Wij zijn zeer benieuwd welk nummer hij hiervoor gaat kiezen.

  Nadat de heer Von Esch zijn pijlen in gereedheid had gebracht kon er worden begonnen aan de tweede shift, te beginnen met poule 9. Appie Dominicus jr miste duidelijk het ritme van de juiste muziek. Het bandje van Guns and Roses was nergens te vinden. Appie had hier zo last van dat hij maar één partij wist om te zetten in winst. Ook Dick ‘yabbadabbado’ Hut kon zijn niveau niet halen. De strijd ging tussen Richard ‘the Hammer’ van Ravenhorst, Marco ‘von’ Esch en William ‘kelder’ Kelderman. Deze laatste was na even afwezig te zijn geweest weer aanwezig en dat was goed om te zien. Zeer waarschijnlijk heeft hij het gehele jaar lopen oefenen want samen met de finalist van vorig jaar, Marco ‘von’ Esch ging hij door naar de volgende ronde. Kind van de rekening was Richard die daar zichtbaar enorm de pest over in had.

  Poule 10 was op papier de gezelligste poule van allemaal. Qua winst kon het hier alle kanten opgaan. Darter van het eerste uur Berry van den Top gaf aan het gehele jaar niet te hebben gegooid. Zijn spel echter liet zien dat hij of heel veel geluk had of stiekem toch af en toe een pijltje heeft gegooid. De organisatie heeft al lijntjes uitstaan om te achterhalen wat hij heeft gedaan, maar blijkbaar moet dit iets goeds zijn geweest want Berry wist zich keurig te plaatsen voor de volgende ronde. De verwachting was dat ‘kapotte’ Willem van den Heuvel zich ook zou plaatsen voor de volgende ronde. Maar niets bleek minder waar want de sensatie van de voorronde, Gert Schut, wist zeer overtuigend met vier gewonnen partijen nummer één van de poule te worden. Het lukte Gert bijna elke leg om binnen drie pijlen uit te gooien. Gert zelf had het over toeval, wij zijn er van overtuigd dat met Gert in het verleden een groot dart talent verloren is gegaan. Er is door de organisatie inmiddels een verzoek bij de PDC ingediend om Gert een wildcard te geven voor de competitie. Gert viel overigens als allerlaatste reserve in voor Cees Roelofsen. Henk Groeneveld en Tijmen Slok zorgde voor de ultieme sfeer in deze poule die uiteindelijk ook als laatste poule qua tijd de voorronde afsloot.

  In poule 11 werd duidelijk hoe graag spelers willen meedoen aan dit darttoernooi. Werkelijk alles wordt aan de kant gezet om te kunnen darten. Echter wat één van de deelnemers is overkomen slaat werkelijk alles. Wat was het geval? Sjaak Hoencamp blijkt het gehele toernooi te hebben gespeeld met een gebroken knieschijf!! (bron Barry B). Dit heeft hem echter niet belet om achter de favoriet Rene ‘Ijspegel’ van de Pol als tweede in de poule te eindigen. Oerend hard gin ie door, groot respect hiervoor en ook mooi om te zien dat zijn trouwe maatje Arie Krop aanwezig was om hem aan te moedigen. Dirk Jan ‘pietertje’ Willemsen was net als zijn maatje Sebastiaan ‘manke’ van de Kolk onder de indruk van het drinktempo. Hij kwam in het onderlinge duel met Sjaak net tekort om deze partij te winnen. Dirk Jan heeft echter wel de prijs gewonnen van langst zittende op een barkruk. Een hulde waard. Rowan Zaaijer en Andries ‘dolle’ van de Kuit wisten zich helaas niet te plaatsen.

  En dan is het tijd voor de poule des doods, poule 12. Pico Hendriks, Gerard van Ravenhorst en Lennert ‘Don Leo’ Bakelaar troffen het niet. Zij moesten het opnemen tegen de gedoodverfde favorieten voor de titel Micha ‘The Djack’ Horzelenberg en Jeffrey ‘Sjeffie’ Rijlaarsdam. Deze laatste twee maakten hun faam waar en wisten onbetwist de volgende ronde te bereiken.

  De nieuwe voorbereiding in poule 13 van Marchel ‘Floepie’ Florissen heeft duidelijk geholpen. Hij wist zich zonder problemen met de volle winst voor de volgende ronde te plaatsen. Plek twee werd een prooi voor Gert Boer. Patrick Jansen voelde zich volledig veilig in zijn roze outfit. Iets te veilig want er kwam geen pijl door. Sven ‘coach kikker’ van Asselt en Bas Oosterlo waren zo onder de indruk dat ook zij niet in staat waren om Floepie en Gert te bedreigen.

  In poule 14 trokken de rasechte 010-ers Jan Willem ‘Haas’ Hazeleger en Edwin Arends de resultaten van hun clubbie door. En dat was duidelijk te weinig om door te mogen gaan. Edwin Arends denkt eraan om de pijlen in de wilgen te hangen. Wij denken echter dat hij beter naar 020 kan gaan, wellicht dat dit hem helpt om volgend jaar door te gaan. Of zou hij zoals hij zelf aangeeft even langs Pearle moeten gaan? Vincent Marks had een beetje pech en haalde net niet de laatste twee. De plekken werden verdiend gewonnen door Marco ‘Haantje’ Hanegraaf en Niels ‘Nelis’ van Steenbeek. Marco was extra alert om zijn pijlen niet voor de zoveelste keer kwijt te raken en dat is hem duidelijk gelukt.

  Poule 15 kreeg een verwachte winnaar in Arnold ‘Annie’ Spelt. Hij pakte met gemak ongeslagen de eerste plek met maar één leg tegen. Robert de Vries maakte zijn debuut op dit toernooi en met glans want hij was het die de tweede plek wist te pakken. Bjorn ‘the bird’ van Asselt blonk uit door zijn kleding evenals Joel ‘dikke’ van de Heg. Maar het mooiste moment van de avond kwam toch wel op naam van Johan ‘Jootje’ van den Burg. Nadat hij een aantal maal een madhouse niet kon uitgooien presteerde hij het wel om de hoogste uitgooi van het toernooi te gooien, 148!!!!! Niet door tweemaal 120 en vervolgens dubbel 14 te gooien. Nee, via de ‘makkelijke’ weg van tripple 20, tripple 16 en tops te gooien. Voor zijn poule maatjes ging dit even te snel, maar het was toch echt een feit. Werelddarts bij DTS Ede.

  En dan als laatste poule 16. Michael ‘de Spijker’ Steinmeier ging samen met Cees ‘natte bernard’ van Veldhuizen door naar de volgende ronde. Gert ‘roekoekoe’ van Roekel zag zijn droom in duigen vallen. Zou het komen doordat het de laatste jaren niet meer verkleed aan de start verschijnt?. Menno ‘sloopkogel’ Mulder en Robert Schoonderbeek hebben genoten van het moment maar gingen helaas niet door.

  Alle voorrondes lieten zien dat het niveau van dit toernooi erg hoog is geworden. Veel jonge spelers laten zien dat ze eraan komen. Dit gecombineerd met de vertrouwde gezichten maken dit toernooi tot een waar spektakel. Rond 23:30 uur was het tijd voor de loting waarbij iedereen erop werd gewezen dat aanmelding voor 10:00 uur moest plaatsvinden. Eén seconde over tien betekend uitschakeling en een kans voor een eventueel Lucky loser. Maar zover kwam het niet want werkelijk iedereen was de volgende dag ruim op tijd aanwezig om deel te nemen aan de laatste 32. Hoewel, Marco ‘von’ Esch liet wederom op zich wachten. Wachten in de zin dat hij buiten al lang en breed klaar stond om de indruk te wekken dat hij te laat zou zijn. Deze grap leverde hem zijn tweede straf van het toernooi op. Naast het beloofde liedje zingen zal hij de organisatie ook voorzien van een pitcher bier.

  De laatste 32 
  De loting voor de laatste 32 bracht een aantal topwedstrijden op papier. Marchel ‘Floep’ Florissen zag zijn droom in rook opgaan toen hij moest aantreden tegen Erik ‘Moon’ van Manen. Een duidelijke overwinning voor Moon. Voordeel voor Floep was dat hij zich wel in het feestgedruis kon gaan storten. Berry van de Top ging tot zijn eigen verbazing ook door naar de volgende ronde, het nadenken over zijn opkomst nummertje kon beginnen. Eén van de outsiders, Rick van den Brandhof werd verrast door Bart ‘Biceps’ Buitenhuis. Micha ‘The Djack’ Horzelenberg ging met de hakken over de sloot door, door te winnen van Martijn ‘Graf’ de Graaf. Ronnie ‘lammetje’ van den Brandhof ging onderuit tegen Jeroen ‘junior’ van den Heuvel en Gert Schut was duidelijk meer gespannen dan de vrijdag en ging er kansloos vanaf tegen Marco ‘von’ Esch. De laatste toch wel verrassende uitslag was die van Petertje van Pelt tegen Harco Dekker. Harco ging er met de winst vandoor en wist zich te plaatsen bij de laatste 16. Ook Mark Fluit, Niels van Steenbeek, Nigel van Asperen, Jeffrey Rijlaarsdam, Jason van Wakeren, Eddy Veenendaal, Sjaak Hoencamp, Arnold Spelt en Michael Steinmeier wisten zich daar bij te voegen. Een deelnemersveld om je vingers bij af te likken want al deze spelers hebben laten zien een hoog niveau te kunnen halen.

  De laatste 16
  Nadat elke speler in zijn favoriete opkomstnummer was binnen gehaald kon begonnen worden aan de laatste achtste finales. Opkomst muziek welke, net als de rest van de muziek, werd verzorgd door DJ Edwin Steinmeier. Bij de laatste 16 waren er drie wedstrijden welke echt spannend waren en in een 3-2 overwinning eindigde. Jason van Wakeren, Michael Steinmeier en Erik van Manen wisten aan de goede kant te blijven. Nigel van Asperen zal zich nog wel eens over zijn bol wrijven over zijn partij tegen Moon. Beide heren lieten giga veel kansen op een uitgooi liggen. Uiteindelijk was het Moon die er met de winst vandoor ging. Niels van Steenbeek wist één leg te pakken tegen Jeffrey Rijlaarsdam en verloor met 3-1. De overige winnaars Eddy, Jeroen, Micha en Arnold sloten hun wedstrijden af met een 3-0 overwinning.

  De laatste 8
  Nadat de loting voor de laatste acht was voltrokken kon er begonnen worden met de eerste twee partijen. De eerste partij was meteen een klapper. Erik ‘Moon’ van Manen moest het opnemen tegen Arnold ‘Annie’ Spelt. Al snel werd duidelijk dat Moon, hoe langer de dag duurt, hij steeds beter gaat spelen. Een duidelijk 3-0 overwinning bracht hem een plek in de halve finale. De tweede partij ging tussen Jason ‘kleine Pino’ van Wakeren en Micha ‘The Djack’ Horzelenberg. Micha wist deze partij met 3-1 te winnen. Met trots nam Jason afscheid van het toernooi. De komende jaren zal hij zich zeker bij de laatste 8 laten zien met wellicht op termijn een finaleplek. De derde kwartfinale ging tussen Jeroen ‘junior’ van den Heuvel en Eddy ‘de slet’ Veenendaal. Jeroen won deze partij met als afsluiting een bull uitgooi waarmee hij de 3-0 overwinning had neergezet. De laatste kwartfinale ging tussen Jeffrey ‘Sjeffie’ Rijlaarsdam en Michael ‘de spijker’ Steinmeier. Jeffrey was een maatje te groot voor Michael en won met 3-0. Michael kan echter met trots terugkijken op zijn toernooi, een mooie prestatie.

  De laatste 4
  Mooier kon het niet worden, bij de laatste vier echt kanonnen welke het hoofdpodium mochten betreden. Aangezien het niveau van deze heren zo hoog was, werd besloten om de halve finales niet de best off vijf maar de best off zeven te laten spelen. En dat was zo zou blijken meer dan terecht. De eerste halve finale was een strijd tussen Jeffrey ‘Sjeffie’ Rijlaarsdam en Micha ‘The Djack’ Horzelenberg. Tot 2-2 stand ging alles met de darts mee, echter in de vijfde leg sloeg Micha toe en brak hij Jeffrey. In de zesde leg maakt hij het deskundig af en verzekerde hij zich met zijn derde finaleplek ooit. Jeffrey had zeker kansen, volgend jaar zie wij deze topper dan ook zeker terug om zijn revanche te nemen. De tweede halve finale ging tussen Erik ‘Moon’ van Manen en Jeroen ‘junior’ van den Heuvel. Jeroen brak direct in de eerste leg en liep vervolgens uit naar een 0-2 voorsprong. Moon kwam echter ijzersterk terug naar 2-2. Het was de vraag of hij vervolgens de vijfde leg zou pakken. Daar dacht Jeroen echter anders over en hij brak Moon direct terug. De zesde leg liet Jeroen niet meer schieten en zo bereikte hij voor de tweede maal de finale. Alle complimenten naar Erik ‘Moon’ van Manen die naast een fantastische darter ook een super gezellige speler is die er echt bij hoort. De finale stond vast: Micha ‘The Djack’ Horzelenberg tegen Jeroen ‘junior’ van den Heuvel.

  De finales
  Naast het hoofdtoernooi wordt er nadat de laatste 32 ronde is gespeeld ook om de bullshit competitie gespeeld. Twee tegen twee totaal 40 maal proberen de bull te raken. De halve finales was het podium voor de familie van den Brandhof. Ronnie van den Brandhof/Gerard vd Hudding moesten het opnemen tegen Arno Koudijs/Rob van de Brandhof. Met een 13-19 overwinning gingen Arno en Rob er met de winst vandoor. De tweede halve finale was een strijd tussen de koppels Andy van de Kuit/Theo van Vliet en Rick van den Brandhof/William Kelderman. Het werd geen Brandhof finale want het waren Andy en Theo die er met een 15-13 overwinning vandoor gingen en de finale haalden. De opkomst van beide finalistenkoppels was fantastisch. Het dak ging eraf tijdens de opkomstnummers waarbij de Snolle Bollekes voor een optimale sfeer zorgden. Het waren Andy van de Kuit en Theo van Vliet die uiteindelijk aan het langste eind trokken door met 19-16 te winnen van Arno Koudijs en Rob van den Brandhof. Het publiek was door deze koppels klaargestoomd voor de hoofdfinale.

  De kantine was in opperbeste stemming. Livemuziek van Rene van Duin en onze eigen Pico zorgde ervoor dat er een werkelijk fantastische sfeer in kantine de 3de helft hing. Iedereen die je sprak was het er over eens dat het een tot dan toe geweldig toernooi was. De finale van het hoofdtoernooi was de kers op de taart. Want wat de beide finalisten lieten zien was werkelijk geweldig. Het publiek leefde intens mee waarbij beide finalisten een schare aan fans hadden meegebracht. Ze werden toegezongen, er werd geklapt en zelf af en toe een traantje gelaten. Fantastisch ambiance wat alleen maar bij ons aller DTS Ede kan. Complimenten voor alle supporters, jullie waren werkelijk in één woord fantastisch.

  En dan nu de finale. Micha had de bull gewonnen en mocht beginnen. De eerste vier legs gingen tegen de darts in en eindigde dus in een 2-2 stand. Vervolgens begon Micha aan de vijfde leg waarbij beide spelers kansen kregen om deze te beslissen. Het was Jeroen die de dubbel uiteindelijk wist te benutten en een 2-3 voorsprong pakte. Jeroen mocht zelf aan de zesde en eventueel beslissende leg beginnen. En hoe hij dat deed was werkelijk een prestatie van formaat; 100,140, 140, 53 ,52 en 8 om vervolgens in zijn volgende beurt met zijn tweede pijl de dubbel vier te raken. Game, set en the match voor de jongste winnaar ooit van het DTS Ede Darttoernooi Jeroen van den Heuvel.

  Na de finale ging onze zanger Rene van Duin nog even door wat de al giga mooi sfeer nog mooier maakte. Al met al een meer dan geslaagde versie waar wij met ons allen zeer trots op mogen zijn. Alleen maar plezier en blije gezichten. Volgend jaar weer!!!!!

  Onze sponsors..!!!
  Hieronder ziet u de bedrijven en particulieren die het BRABER / MAASSEN DTS Darttoernooi een warm hart toedragen. De organisatie wil via deze weg nogmaals hun dank uitspreken voor dee ondersteuning. Hopelijk kunnen wij jullie volgende ook weer voor dit prachtige evenement benaderen. 
  Aannemersbedrijf W. Maassen B.V.
  HABU 
  Aart van Wakeren Bier 
  Network United
  Autobedrijf G. Braber B.V. 
  Opknapservice Bram Nap
  Berry van den Top Glas- en Schilderwerken 
  Peter van der Plas
  Boels Rental Ede B.V. 
  Promo Company
  Bouwbedrijf Van Grootheest Bennekom 
  Selectie DTS 1
  Bowlingcentrum Groeneveld 
  Selectie DTS dames 1
  Café de Compaen 
  Sportkantine de 3de helft
  Club van 100 
  Tijmen Slok en Jos Scheffer
  De Bultside 
  Van der Horn Financieel advies
  EH Financial Services 
  Voetbalvereniging DTS Ede
  Gebroeders Schimmel Gevelrenovatie 
  Wanco Sierbestratingen BV
  Gert en Rijk 
  Zorgvilla DECOR