• Van de voorzitter

  De wereld waarin we vorige week terecht zijn gekomen is een bizarre onwerkelijke wereld. Toch is het de werkelijkheid waar we nu in leven en waar we mee om moeten zien te gaan. Een klein stukje in die wereld, en laten we het alsjeblieft niet groter maken dan het is, is het voetbal. Voor velen van ons, mijzelf inclusief, was er opeens op donderdag geen plek meer voor voetbal. Inschoten ging net als vele andere sportparken van het ene op het andere moment op slot. En wanneer dat slot er af gaat is de afgelopen dagen eigenlijk alleen maar verder weg gekomen.

  Als ik, ook in mijn directe omgeving, zie wat Corona allemaal doet en hoe heel veel mensen zich in in allerlei functies gigantisch inspannen om Nederland in bedrijf te houden, kan ik daar alleen maar bewondering voor hebben. Het laat ook zien wat echt belangrijk is en brengt ook mensen dichter bij elkaar.

  Ook bij DTS Ede moeten we ons nu aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. Veel dingen gaan achter de schermen gewoon door. De vereniging moet nu eenmaal blijven draaien en als we weer kunnen voetballen moeten we er klaar voor zijn. Zowel dit als komend seizoen, waar normaal gesproken de voorbereidingen in deze periode beginnen.

  Helaas kunnen er ook dingen niet door gaan. Zo komt onze ALV van 2 april te vervallen. Zodra we weer wat meer ruimte krijgen en bijeenkomsten weer georganiseerd kunnen worden zullen wij een nieuwe datum voor de ALV bekend maken. Ook komt het toernooiseizoen er weer aan. Het eerste toernooi staat gepland voor 13 april, het jaarlijkse O13-toernooi. Deze moeten we helaas afgelasten. Het is op dit moment te onzeker of er op dat moment gevoetbald kan worden. De andere bij DTS Ede geplande toernooien (mei) blijven vooralsnog staan.

  Voor nu sluit ik dit bericht af. De komende tijd zal ik jullie op de hoogte proberen te houden van de ontwikkelingen bij DTS Ede. Zo blijft een ieder betrokken bij onze mooie club. En tot slot wil ik me aansluiten bij wat velen al gezegd hebben. DTS’ers, let een beetje op elkaar.

  Jeroen Been
  Voorzitter DTS Ede