• Pupil van de week bij DTS Heren 1 Thijs Bijl

    Hoi allemaal,


    Ik ben Thijs Bijl en ben 6 jaar oud. Op woensdag ga ik elke week trainen en op zaterdag speel ik wedstrijdjes bij de f-league. De eerste helft van het seizoen heb ik in team Bayern Munchen gespeeld. Ik vond het erg leuk dat we toen de beker hebben gewonnen!

    Ik zit in groep 2 van de Veldhuizerschool. Op het plein voetbal ik vaak met mijn vrienden. Na schooltijd speel ik graag buiten, dan ga ik ook vaak voetballen. Verder speel ik graag op de X-box en dan is Fifa mijn favoriete spel. Ik wil veel oefenen met voetballen want ik wil graag net zo goed worden als Messi.


    Ik vind het superleuk om Pupil van de Week te zijn, ik heb erg veel zin in de wedstrijd van zaterdag!!
    Groetjes van Thijs Bijl

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com