• De TC is blij om de trainersstaf voor de j015-1 van volgend seizoen voor te stellen.

  Na overleg met de huidige trainersstaf gaf Gerard Knevel aan liever een stap terug te doen, waardoor er verschillende scenario's de revue zijn gepasseerd.

  Uiteindelijk heeft dit geleid tot een besluit waar de TC heel enthousiast van wordt.

  Volgend seizoen gaan

  Maiko Holman en Tom van de Bunt samen de j015-1 trainen.

  Maiko Holman is een oude bekende, omdat hij vorig seizoen nog trainer was van de 15-1. Dit seizoen is hij actief als assistent van Vitesse J014-1, waarbij niemand natuurlijk nu weet hoe dit verder zal gaan bij Vitesse.

  Naast Maiko heeft ook Tom aangegeven dat hij door wil bij DTS'35. Tom was afgelopen jaar de assistent-trainer bij de J014-1, maar zal aankomend seizoen een grotere rol in gaan nemen. Hij heeft VC2 bijna succesvol afgerond en maakt daardoor als trainer ook de nodige stappen.

  Beide trainers zijn dan ook al bekend bij de meeste spelers en ouders van de nieuwe 15-1.

  Daarnaast hebben we met Gerard een zeer capabale trainer gevonden die de spelers van j013-1/ J014-1 en j015-1 op de vrijdagmiddag techniektraining gaat geven in het nieuwe voetbal seizoen.

  Hierdoor binden we zo 3 uiterst geschikte en gediplomeerde trainers (met een DTS'35 achtergrond) om onze talenten verder door te ontwikkelen.

  Om het plaatje qua begeleiding compleet te maken zijn de trainers nog op zoek naar een leider. Mocht je in deze rol geïnteresseerd zijn dan kan je dit aangeven bij 1 van beide trainers of iemand van de TC-middenbouw.

  Wij wensen Maiko en Tom veel succes in het nieuwe seizoen als trainers van de j015-1 en Gerard in zijn "nieuwe rol" als techniek trainer van de middenbouw.

  Namens de TC,

  Jan-Jaap van der Poel