• Grote Clubactie

  Beste Leden,

  DTSEDE gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verantwoord loten verkopen

  Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Verkopers krijgen als vanouds weer € 0,50 voor elk verkocht lot. Als je met je team je best doet kan je hiermee bijvoorbeeld het teamuitje financieren.  Mocht je dit voor je club willen doen dan kan je vanaf dinsdag 22-09-20 de boekjes ophalen in de kantine.

  Online verkoop

  Natuurlijk kunt u vanaf heden ook eenvoudig online bestellen via https://clubactie.nl/lot/dts-ede/90085 of door het scannen van de QR code onderaan deze brief. Verkopers kunnen ook een persoonlijke verkooppagina aanmaken om zo zelf online loten verkopen via WhatsApp, social media en e-mail. Als je dit wilt geef dan even je naam, email en team door via DTS.evenementen@gmail.com.

  Extra inkomsten hard nodig

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  Kunnen we op jullie rekenen? 

  Alvast bedankt!

  DTS Events