• Sinterklaas bij DTS Ede!

    Gisterenavond was het dan eindelijk zover, de Sint zou met zijn Pieten naar sportpark Inschoten komen. In zij speciale Sintmobiel kwam hij aanrijden! Maar de Pieten waren er niet... Sinterklaas vraagt aan meneer Aart of hij misschien de Pieten al had gezien want hij had ze alvast vooruit gezonden om wat klussen bij DTS te doen en om alvast sportkleren aan te doen voor een partijtje voetbal. Hij had ze al een SMS gezonden, want ja Sinterklaas is wel oud maar hij kan wel meedoen met al die moderne dingen en heeft zelfs geleerd hoe hij kan sms’en, maar helaas, hij kreeg geen antwoord en vroeg aan de kinderen of ze willen mee helpen zoeken?

    Als de Pieten al snel gevonden worden en iedereen weer binnen is blijkt dat de Pieten een appje teruggestuurd hadden dat ze alvast hun sportkleren aan zouden doen en in de kleedkamer op Sint zouden wachten. Maarja, een appje, daar had de Sint nog nooit van gehoord en hij vroeg dan ook, 'wie of wat is Ep? Ep is zeker ook verdwaald? Maar gelukkig konden de kinderen, meneer Aart en de Hoofdpiet dit goed uitleggen.

    Daarna heeft Sinterklaas binnen nog een aantal kinderen naar voren gehaald en toen hebben de kinderen in groepjes spelletjes gedaan. Tafelvoetbal, sjoelen, stoelendans ,zaklopen en penalty schieten en vervolgens met z'n allen wat gegeten en een cadeautje mee gekregen!

    Het was weer een super middag voor de kinderen!

    Dank je wel Sinterklaas, Pieten, alle vrijwilligers, DTS Ede en Club van 100!