• Rijk Peelen overleden

  Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Rijk Peelen afgelopen woensdag is overleden.

  Rijk was een echte DTS-er, die op jonge leeftijd al lid van DTS werd. Hoewel hij op een gegeven moment door zijn werk niet langer op zaterdag kon voetballen,  bleef hij met zijn hart wel bij DTS betrokken. Toen het werk het weer toeliet werd hij dan ook meteen weer actief bij DTS. Op de achtergrond deed hij vanaf dat moment graag zijn klusjes voor DTS. Zo heeft hij jaren het kassahokje bij de ingang bemenst om daar bij de wedstrijden van heren 1 de entreegelden te innen. Als die taak gedaan was schoof hij aan langs het veld om de wedstrijd te zien.

  Anderhalf jaar geleden zijn we samen naar Everdingen gereden voor de promotiewedstrijd tegen ARC, waar hij ook in het kassahokje zou zitten. Hij genoot die dag van de vele bezoekers die bij hem afrekenden. Glunderend zei hij mij, dat dit toch zo mooi voor de club was. Hij leefde enorm mee met het wel en wee van de club. Ook heeft hij jaren op maandag geholpen bij de schoonmaakploeg die wekelijks de kleedkamers reinigde. Op de achtergrond was hij in zijn element en deed hij zijn werk voor de club.

  Een bescheiden man, we zullen hem missen.

  Jeroen Been
  Voorzitter DTS Ede

  Op dinsdag 27 oktober is er om 19.00 uur een afscheids- en troostdienst die te volgen is via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1312-Beatrixkerk-Ede