• Met grote verslagenheid namen wij kennis van het overlijden van ons lid René van de Pol. Het overlijden van René heeft grote impact op onze vereniging. René werd 53 jaar.

  René was een geliefd persoon en gewaardeerd lid. René komt uit een familie met veel DTS leden en was een bekend gezicht binnen onze vereniging. We herinneren ons René als een vriendelijke man en als een  echte teamspeler.  Vanwege een zwakke enkel mocht hij eigenlijk niet meer voetballen, maar als zijn team hem nodig had was hij inzetbaar in elke positie. Hij was misschien niet het grootste talent, maar ging er altijd vol voor. Dat deed hij ook toen hij samen met zijn team 24 uur voetbalde voor Kika.  Zijn toewijding aan de club was onmiskenbaar.  Hij vroeg zich nooit af wie er op een wedstrijddag speelde. Hij kwam gewoon naar ons park want er was volgens hem altijd wel een wedstrijd om te volgen.  Na een onderbreking  vanwege dienstplicht was hij sinds 1993 onafgebroken lid van onze vereniging en bij bijna elke evenement aanwezig.  We zullen hem binnen onze club erg missen.

  Onze gedachten gaan in deze moeilijke tijd uit naar zijn familie, vrienden en medeleden van DTS Ede. Mogen zij troost vinden in de vele mooie herinneringen die hij heeft achtergelaten.

  Op woensdag 15 mei komt de rouwstoet tussen 12.30 uur en 12.45 uur langs ons sportpark. Laten we hem allen een laatste blauw witte groet geven.

  Bestuur DTS Ede

   

  ROUWKAART