• Opendag DTS Ede geslaagd met vele activiteiten!

    Foto: Geert Nieuwenhuis.

    Voorzitter Jeroen Been opende de Opendag van DTS Ede met een korte toespraak waarna de jeugd aan de clinics kon deelnemen die begeleid werden door de selecties van Dames 1 en Heren 1 van DTS. Na een korte drinkpauze was de presentatie van beide selecties op het hoofdveld gevolgd door de altijd gewilde 'Meet&Greet'. De kinderen kregen een mooie folder met de portfolio's van de spelers en speelsters en konden hiermee een handtekening scoren. Ook het grote opblaaskasteel van Topparken was een gewild object voor de toegestroomde jeugd. De nieuwe presentatiegids van DTS werd tevens massaal in ontvangst genomen.

    Om 14:15 uur was het volgende hoogtepunt. De Heidehoogheden bezochten sportpark Inschoten en mochten als eerste het nieuwe DTS tenue onthullen. Dit tenue, ter beschikking gesteld door DTS Ede, gaat verenigingsbreed door de jeugd en eerste elftal gedragen worden. Ook werd er een spandoek uit gewikkeld met daarop alle kampioenen van het afgelopen seizoen. Dit spandoek krijgt een mooi plekje op het prachtig gerenoveerde sportpark.

    Vervolgens werd er een oefenwedstrijd gespeeld door DTS Heren 1 en Dames 1. De heren wonnen in een doelpuntrijke wedstrijd met 5-4 van vv Zuidvogels. De dames deden daar nog een schepje bovenop met een grote overwinning op Victoria Boys Vrouwen 1.

    Al met al een succesvolle dag die ondanks de grote warmte en andere activiteiten in de gemeente goed bezocht is.