• Open dag bedank!

  De voetbalclinic’s die Heren 1 en Dames 1 verzorgden werden enthousiast bezocht. Voor nieuwe jeugdspelertjes zijn de eerste stappen naar een training spannend en was dit dé manier om overbuur drempelangst heen te komen. Na de presentatie van de teams werd er door de jeugd op handtekeningen gejaagd. Zij kregen daarvoor een boekje met foto’s van hun helden, gemaakt door Print consultancy. Nadat alle handtekeningen verzameld waren konden ze bij Ditsy een muntje halen voor een gratis ijsje bij de ijskar van Bernardo’s.

  Het nieuwe pannaveld, dat de DTS-jeugd zelf verdiend heeft met hun inspanningen tijdens de Grote Club Actie en de sponsorloop,  werd door Ditsy geopend. 

  Op het P veld legde Sport& Survivalteam Ede een heus survivaltraject aan, waar jong én oud hun doorzettingsvermogen konden testen. De vrolijk gekleurde  bumperballen oefenden niet alleen aantrekkingskracht op jeugd uit maar op iedereen die zich jeugdig genoeg voelden om dit eens uit te proberen. Een kinderfeest is pas echt af met geschminkte kindersnoetjes.  De tent waar je je laten schminken werd dan ook druk bezocht.  De twee vrijwilligsters hebben met engelen geduld vele kindergezichtjes omgetoverd in een mooie vlinder of stoere tijger. Er was voor ieder wat wils.

  Op de stormbaan en het springkussen,  bij een partijtje voetbal en bij het gaten schieten kon de jeugd de energie die nog over was, helemaal kwijt.  Om 15.00 uur werd het speelpark gesloten en   konden we met z’n allen genieten van de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1. Het was kortom een geslaagde dag, maar zonder alle aanwezigen had het niet zo’n gezellig feest kunnen worden.  We bedanken dan ook alle aanwezigen en de leiders en trainers die deze Open Dag dag onder de aandacht van hun teams brachten en hun eigen programma hierop aanpasten. Deze fantastische dag is wat ons betreft de start  voor een fantastisch nieuw seizoen.  Alle vrijwilligers die voor en achter de schermen deze dag mogelijk maakten BEDANKT, BEDANKT, BEDANKT.

  Hieronder volgt een impressie van deze dag! 

   

  DTS-EVENTS