• Ook Sil Buikema blijft bij DTS Ede

   

  Nadat vorige week al bekend was geworden dat veertien spelers van de eerste selectie ook in het seizoen 2019-2020 bij DTS Ede zullen spelen kunnen we vandaag bekend maken dat ook Sil Buikema volgend seizoen weer bij DTS te bewonderen zal zijn. Als bestuur van DTS Ede zijn we blij dat we er in geslaagd zijn om weer een jongen van de club langer bij onze club te houden. Sil zal komend seizoen zijn derde seizoen spelen in het eerste van DTS Ede. In het zijn eerste seizoen veroverde hij meteen een basisplaats. 

  Het merendeel van de huidige selectie zal ook komend jaar bij ons spelen. Koploper qua aantal seizoenen is Haikaz Vervaart, voor wie volgend jaar het negende seizoen in DTS 1 wordt. Als bestuur streven we er naar dit jaar (net als vorig jaar) de selectie zo veel mogelijk intact te houden en waar nodig aan te vullen met spelers uit de eigen opleiding. 

  Daarna zal indien nodig gekeken worden naar versterkingen van buiten. Uit het feit dat nu al vijftien spelers verlengd hebben kun je echter afleiden dat dat laatste dit seizoen beperkt zal zijn.

  Jeroen Been
  Voorzitter DTS Ede