• Ondersteuning Jeugdtrainers

  Op deze pagina vind je allerlei documenten en informatie ter ondersteuning voor het trainen van jeugdteams bij DTS Ede. Deze documenten vormen samen het jeugdopleidingsbeleidsplan van DTS (2016-2020)

 • Rinus: je online assistent-trainer!

  Op zoek naar oefenvormen? En dat voor een heel seizoen, speciaal voor jouw leeftijdscategorie? Download dan de Rinus, deze KNVB app ondersteunt jeugdtrainers met oefenvormen, videobeelden en compleet uitgewerkte programma‚Äôs. Informatie hierover vind je op https://www.knvb.nl/assist-trainers/rinus of check Rinus in de appstore.

 • Opleiding & cursus

  DTS wil een opleidingsclub zijn, zowel voor spelers als voor trainers. Wil jij je daarom ontwikkelen en denk je aan een trainerscursus? Geef het dan aan bij de TC en dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Naast externe cursussen (KNVB) organiseren wij ook regelmatig interne opleidingen voor trainers.

 • Persoonlijke begeleiding

  Vind jij het leerzaam als er een keer een ervaren trainer je helpt bij het voorbereiden en uitvoeren van een training? Dat kan! Graag helpen we je om jezelf te verbeteren als trainer en coach. Geef het aan bij de TC en dan organiseren we deze hulp op maat.

 • Stage

  Omdat we convenant club zijn van Vitesse is het mogelijk om als jeugdtrainer bij Vitesse mee te lopen. Het is zelfs mogelijk voor twee jeugdtrainers per seizoen om een week stage te lopen bij deze internationale jeugdopleiding. Heb je interesse? Meld het dan bij de TC.