• Nunspeet 2 - DTS 2
    Zaterdag 17 november nam DTS 2 het op tegen Nunspeet 2 die uit de voorgaande zeven wedstrijden 1 punt meer wist te behalen. DTS wist een zwaarbevochten maar toch wel verdiende overwinning te behalen en daarmee Nunspeet de eerste thuisnederlaag te bezorgen.

De eerste helft ging het spel aardig op en neer. DTS was wat slordig in balbezit maar wist toch een aantal goede kansen te creƫren. Nunspeet hanteerde meer de lange bal en in eerste instantie werd dit niet gevaarlijk. Het was eerder DTS dat de tegenstander in het zadel dreigde te helpen, zo ook na een klein halfuur spelen. Een verkeerde terugspeelbal zorgde ervoor dat Nicky rand zestien gevaarlijk uit zijn goal moest komen om een tegengoal te voorkomen. De scheidsrechter deed het af met een indirecte vrije trap en hoewel het allesbehalve hands leek te zijn, mocht DTS hier zeker niet klagen. Na een rommelig vervolg van de eerste helft werden de kleedkamers opgezocht bij een 0-0 ruststand.

De tweede helft werd niet veel beter begonnen. Nunspeet kreeg meteen een grote kans met een rebound uit een corner, maar Nicky wist de inzet goed te keren. DTS kreeg vervolgens een paar kansen, maar doeltreffend was het nog niet. Verdedigend had het moeite Nunspeet van de goal te houden en in de 60e minuut kwam DTS 1-0 achter te staan. Het veranderde niet veel aan het spelbeeld. De aanvallen van DTS strandden al vroeg en het leek een vervelende middag te worden. Een kleine 10 minuten na de 1-0 brak Niels goed door op links maar moest genoegen nemen met een corner. Zijn corner kon echter zo binnengelopen worden door Jeroen, die DTS daarmee vanuit het niets naast Nunspeet zette. Aangedreven door deze meevaller wist DTS 2 minuten later zelfs de voorsprong te pakken. Na een snelle uitbraak van DTS zag Anass zijn lob over de keeper en nog net onder de lat verdwijnen. Nunspeet wist nog 1 keer echt gevaarlijk te worden, maar Nicky was opnieuw een sta-in-de-weg. Naar het einde toe moest DTS de boel nog even omzetten, onder andere door een uitvaller en een rode kaart (na twee keer geel), maar het wist de linies gesloten te houden en de overwinning veilig te stellen.

Met de 3 punten stijgt DTS 2 met stip naar de tweede plaats, al is het onderlinge puntenverschil nihil. Aankomende zaterdag om 12:15 thuis tegen Zeewolde de kans om de goede reeks voort te zetten.