• Noteer in uw agenda: 3 en 4 januari 2020 het 16de DTS Ede Darttoernooi

  Ook in 2020 gaat er weer gedart worden in Sportkantine de 3de Helft. Na het succesvolle koppel- darttoernooi in oktober is het nu weer tijd om individueel de felbegeerde prijs binnen te halen. Gelukkig hebben we de hoofdsponsors van verleden jaar kunnen behouden wat betekend dat we dit jaar wederom voor een fantastisch weekend gaan zorgen. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats uit naar:

  Aanemersbedrijf W. Maassen B.V. & Autobedrijf G.Braber B.V.

  Echter ook onze podium sponsor Boels Ede B.V. vertegenwoordigd door Evert van de Brink verdiend een woord van dank. Zonder deze sponsoring geen hoofdpodium, wij danken via deze weg Evert voor zijn inspanning.

  Samen met de deelnemers, supporters, belangstellenden, sponsors en andere gerelateerde willen wij er een mooie start van het verenigingsjaar 2020 van maken. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.

  Thema: DTS

  Net als voorgaande jaren zal het thema DTS zijn. Gezien de mooie blauw – witte kledingdrachten brengt dit een extra sfeer in de kantine.

  Jong en oud heeft waarschijnlijk nog wel een plunje uit de oude DTS-doos liggen in zijn of haar Wall of Fame. Alle historische uitdossingen zijn toegestaan. Look-a-likes uit het heden en verleden. Zelfs spandoeken (maximaal 1x3 meter), historische elftalfoto’s of andere uitingen zijn dit jaar toegestaan, mits het maar met DTS van doen heeft. Deze zullen in de kantine op prominente plekken worden opgehangen. Opkomsttunes kunnen natuurlijk ook enigszins voetbal gerelateerd zijn. Op internet zijn vast wel prachtige opkomsttunes te trekken van jouw favoriete (buitenlandse) club. Het is natuurlijk ook een uitgelezen mogelijkheid om een reünie te organiseren van voetbalvrienden en -bekenden uit het verleden. Uiteraard zien wij deze oude DTS-ers ook graag in dit weekend acte de présence geven.

  Editie 2019:

  Winnaar: Jeroen van den Heuvel
  2e plek: Micha Horzelenberg
  3e plek: Jeffrey Rijlaarsdam en Erik van Manen

  Koppeltoernooi
  Winnaar: Theo van Vliet/Andy van de Kuit

  2e plaats: Rob van den Brandhof/Arno Koudijs

  Inschrijven: Vanaf zaterdag 16 november aanstaande

  Ook dit jaar verwachten wij weer alle 80 plekken aan de man, en waarschijnlijk ook aan de vrouw, te brengen.

  De inschrijvingstermijn is vanaf zaterdag 16 november geopend. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 6 decemberas. Aanmelden kan aan de bar van sportkantine de 3deHelft. Wees er snel bij, want vol = vol.

  Hoewel de zorgpremie voor de meeste deelnemers ook dit jaar weer omhoog schiet, zal het inschrijfgeld niet aan inflatiecorrectie onderhevig zijn. Nog steeds bedraagt het inschrijfgeld 5 euro. Mede dankzij onze trouwe sponsors kunnen wij dit bedrag stabiel houden en u krijgt er ook nog 2 consumpties voor.

  Voorwaarde voor inschrijving is wel dat u lid bent van de voetbalclub DTS Ede of lid bent van de club van 100 of BULTside. Minimum deelnameleeftijd is nog steeds vanaf 16 jaar.

  Dit jaar worden er geen blanco formulieren meer meegegeven aan geïnteresseerden. Inschrijving en betaling dient direct te geschieden aan de bar. Als er onverhoopt toch formulieren worden meegenomen, zullen deze geblokkeerd worden en opnieuw uitgegeven worden met een ander inschrijfnummer. Op deze manier willen we voorkomen dat iemand ineens 20 formulieren mee neemt en anderen geen gelegenheid meer hebben om in te schrijven. Gezien de verwachte animo hebben wij tot deze maatregel besloten.

  Voortgang:

  Kijk regelmatig op de website en/of Facebook voor de stand van zaken aangaande het darttoernooi.

  Tot 3 en 4 januari 2020!!!!!!

  De Organisatie:

  Danny Groeneveld
  Erik Spelt
  Richard van Ravenhorst
  Willem van den Heuvel