• Nieuw trainingsschema vanaf 11 mei en mogelijkheden training senioren.

  Afgelopen week heeft de jongste groep leden weer getraind op ons sportpark. Onder leiding van Reem de Boer is het sportpark Coronaproof gemaakt en een team van toezichthouders zorgt dat ieder team weer van het voetbalspel kan genieten.

  De eerste dagen hebben ook al geleerd dat het rooster voor volgende week toch nu al wordt aangepast. Onder meer zal er ook op de zaterdag (vanaf 16/5) getraind gaan worden. De F-League en de Speelgroep gaan ook naar de zaterdag. Met ingang van komende week geldt dan ook het nieuwe schema.
  Graag maken we ook van de gelegenheid gebruik om de sleutels van het ballenhok te verzamelen. Deze kunnen deze week voorafgaand aan de training bij Reem worden ingeleverd.

  Tevens is gisteren bekend geworden dat vanaf volgende week ook de senioren elftallen kunnen trainen binnen de afspraken zoals die ook gelden voor de groep 13 t/m 18 jaar. In principe zal deze groep op zaterdagmiddag worden ingedeeld. Eerst zullen we de belangstelling inventariseren, waarna we in de loop van komende week het schema bekend zullen maken.

  Jeroen Been
  Voorzitter DTS Ede