• Met trots presenteren wij DTS Ede JO11-1, uitkomend in de hoofdklasse!

  Naast dat we dit jaar als club zijn voorzien van een super mooi nieuw tenue, was er ook nog ruimte voor andere sponsoren om hun naam te kunnen verbinden aan dit gemotiveerde, sportieve, goed voetballende team;
  Het team is voorzien van gloednieuwe trainingspakken. Deze trainingspakken zijn aangeboden door YDOC.biz. Het Bennekomse bedrijf YDOC is een fabrikant van "Remote Data Loggers", apparaatjes voor het geautomatiseerd verzamelen van meetgegevens op verafgelegen of moeilijk bereikbare plaatsen en het doorsturen daarvan via mobiel internet of satelliet naar informatiesystemen voor verdere analyse en opvolging. YDOC is uiteraard met een commercieel motief opgericht, maar zijn desondanks zeer trotst op de kleine bijdrage die zij leveren bij de verduurzaming van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen en voetbal. Kijk op www.YDOC.biz voor meer informatie.
  Daarnaast hebben we ook gloednieuwe tassen, aangeboden door JW Vastgoed Advies.
  JW Vastgoed Advies adviseert vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en overheden bij vastgoedtransacties, juridische conflicten tussen verhuurders en huurders, contractvormingen. De dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, juridische vastgoedkennis en een jarenlange ervaring. JW Vastgoed is gevestigd aan de Bonnetstraat 29 te Ede.
  Kijk op www.jwvastgoedadvies.nl voor de mogelijkheden.

  Wij zijn trots dat we dit prachtige stel mogen begeleiden en zeer content met de presentatie van het team zowel op ons eigen sportpark, maar ook geven we bij uitwedstrijden hiermee direct onze visitekaartjes af. Dé sportspeciaalzaak van Ede, Sportted, heeft wederom fantastisch werk geleverd.

  Wij kijken uit naar een succesvol jaar! Namens de leiding nogmaals hartelijk dank!

  Driekus, Giovanna, Marco en Thierry