• MAAR LIEFST € 8.000 OPBRENGST SPONSORLOOP!
  Op zaterdag 27 maart jl. was de sponsorloop voor de jeugd tot en met JO15. Het was een prachtig gezicht al die sportende kinderen die enthousiast van start gingen.
   
  De jeugd ging bij familie en vrienden langs om zich te laten sponsoren, zoals Julian die in regen, sneeuw, hagel en wind langs de deuren ging voor de sponsorloop van DTS. Hij haalde een mooi bedrag van 160 Euro voor DTS binnen!
  Sommige sponsoren verkeken zich in het loopvermogen van de jeugd. Zij zullen zich achter de oren gekrabd hebben toen het sponsorgeld bij hen werd opgehaald. Er waren nl kinderen die meer dan 200 Euro aan sponsorgeld bij elkaar liepen. Ferry Abbenhuis van de JO11-5 haalde zelfs € 450, - op. Hij mag bij Reem een leren bal ophalen. Zijn teamgenoten deden ook flink hun best, want de JO11-5 liep maar liefst € 1106,-- bij elkaar. Een knappe prestatie, waarmee ze het hoogste bedrag bij elkaar liepen. De J09 -1 werd tweede met een bedrag van € 969,80. Beide teams mogen gaan survivallen of laser gamen. Deze prijzen werden door Hans Louwerse (https://www.survivalteamede.nl/
   
  ) ter beschikking gesteld.!
  In totaal is er € 8000, - bij elkaar gelopen door de deelnemende teams. De teams houden zelf € 6000,- en bepalen per team waar ze het geld aan besteden. De meeste teams besteden het geld aan een team uitje. De overige € 2000, - gaat naar DTS. De JO9-1 stelt van hun bedrag nog eens € 200, - extra beschikbaar aan DTS. Super jongens, bedankt!
   
  Al met al was de sponsorloop een succes. DTS-Events wil hier een jaarlijks evenement van maken met meerdere leeftijdsgroepen voor de aanschaf van materialen. Omdat er dan hopelijk ook weer toeschouwers mogen komen aanmoedigen, kunnen we er een waar feest van maken. Dit doen we dan in het begin van het seizoen, zodat de teams het hele seizoen plezier hebben van de door hen aangeschafte materialen.
   
  Wij bedanken Hans Louwerse van harte voor het zo gul ter beschikking stellen van de prijzen. Sponsors, leiders, trainers, ouders en verzorgers: hartelijk dank voor jullie inzet, medewerking en sponsoring! De jeugd die zich voor DTS de benen uit het lijf liep zijn we extra dankbaar. Jullie hebben er voor gezorgd dat er straks weer leuke evenementen georganiseerd kunnen worden voor alle jeugdteams van DTS Ede. Goed gedaan jongens en meisjes!
   
  DTS-Events