• ZATERDAG 10 DECEMBER A.S. 17:30 UUR LOTING
  BRABER / MAASSEN DTS EDE DARTTOERNOOI 2023

  Stavaza
  Wat is er nodig om het aantal van 80 inschrijvingen voor het jaarlijkse DTS Ede Darttoernooi te halen? Niet meer dan één aankondiging op Facebook en de DTS Ede Website!!! Na deze aankondiging was het voor alle spelers duidelijk dat er op 12 november jl. door een ieder vroeg moest worden opgestaan. En ditmaal waren het niet Rob en zoon Rick van den Brandhof welke het eerst aanwezig waren om zeker te zijn van zijn deelname. Het was Jordy Pol die net voor 08:00 uur als allereerste, onder het genot van een bakkie koffie verzorgd door onze Ep, zijn deelname veilig wist te stellen. Rond het middaguur werd de inschrijving gesloten, alle 80 plekken waren ingevuld. Tevens is de reservelijst ook aangemaakt. Dit jaar zijn er veel nieuwe spelers uit onze eigen seniorenelftallen te bewonderen. Het is goed om te zien dat deze jeugdige senioren ook op dit toernooi aanwezig zijn. Wij vinden het als organisatie weer geweldig om te zien dat het DTS Ede Darttoernooi nog steeds populair is. Voor en door DTS-ers!!!

  Datum van de loting groepsfase: Zaterdag 10 december a.s., tijdstip 17:30 uur.
  Op zaterdag 10 december zal de loting van de groepsfase weer plaatsvinden. Daarbij hebben we weer een 1ste en een 2de shift. Je kunt eventueel je voorkeur aangeven. Wij proberen hier zoveel als mogelijk rekening mee te houden. Dat wordt wat lastig als er in een groep een voorkeur voor vroeg en één voor de latere ronde is aangegeven. We proberen zoveel als mogelijk aan de gewenste voorkeuren tegemoet te komen.

  Stavaza sponsoring
  Ieder jaar weer is het voor de organisatie weer geweldig om te zien dat onze trouwe sponsoren bereid zijn om ook deze editie weer hun steentje bij te dragen. Wij zijn supertrots om te kunnen melden dat bijna alle sponsoren hun ja woord weer hebben gegeven. Het is ook mooi om te zien dat er nieuwe sponsoren bijkomen.

  In onderstaand overzicht kunt u zien welke sponsoren zich tot nu toe hebben verbonden aan het
  Braber/Maassen DTS EDE Darttoernooi 2023: