• Leeuwinnen Voetbalfestival bij DTS Ede

  HERINNERING

  Leeuwinnen Voetbalfestival bij DTS Ede

  De Jacht van onze Oranje Leeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. En daar zijn wij trots op. Daarom organiseert de KNVB, samen met verenigingen, een Leeuwinnen Voetbalfestival in alle regio’s in Nederland. Voor ieder meisje dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging.

  Een gave dag vol voetbalplezier die je nooit zult vergeten. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei gave voetbalspellen, waarin iedere deelnemer zich een echte Oranje Leeuwin zal voelen.

   

  Programma

  Op woensdag 29 mei a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging DTS Ede. De activiteit start om 13.30 en zal omstreeks 16.30 eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 13.00. De activiteit vindt plaats op de accommodatie van onze vereniging ;

  DTS Ede

  Inschoterweg 2

  6715 CS  Ede

   

  Extra informatie

  o   Er is plaats voor maximaal 100 meiden

  o   Neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee.

  o   Deelname is gratis

   

  Doe jij ook mee?
  Schrijf je snel in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!

   

  Meer weten? Kijk op www.knvb.nl/leeuwinnenfestival of op de website van www.dtsede.nl.