• Joël van Wijk keert terug bij DTS en Sam van Hasselt blijft DTS Ede trouw!

    Met ingang van komend seizoen zal Joël van Wijk weer aansluiten bij de selectie van DTS Ede. Hiermee halen we als DTS Ede een kanjer terug die de weg binnen onze club op zijn duimpje kent. Vanzelfsprekend zijn we erg blij met zijn komst. Van harte welkom weer, Joël!

    Joël:,, Vroeg of laat zou ik altijd terugkeren naar DTS, alleen wist ik vorig jaar niet dat dit na 1 jaar alweer zou zijn. Het seizoen was natuurlijk nog kort voordat het werd onderbroken, maar ik zat tot dusver bij GVVV of op de bank of bij het 2e elftal. In een 'normaal' seizoen zou ik geduldig m'n kans afwachten, maar die kwam (mede natuurlijk door corona) niet. Nadat nu ongeveer 1,5 seizoen is komen te vervallen wil ik voor de volle 100% bij een 1e elftal horen! Daarnaast moet die hoofdklasse met DTS toch ook wel een keer haalbaar zijn...👌🏼”.

    De selectie voor het komende jaar krijgt steeds meer vorm. Ook Sam van Hasselt blijft bij DTS Ede en zal dus volgend jaar wederom op Inschoten te zien zijn. Wij zijn blij met deze keuze. Samen met Joël betekent dit dat er nu 14 spelers vastliggen bij DTS Ede. De overige plekken worden de komende weken opgevuld.

    Helaas heeft Chiel Willems laten weten volgend seizoen verder te gaan bij DOVO in Veenendaal. Wij wensen hem daar een mooie voortzetting van zijn voetballoopbaan.

    Bestuur DTS Ede Jeroen Been