• JO15-1 Toernooi zaterdag 10 juni

  Het JO15-1 toernooi, vindt dit jaar voor de 20e maal plaats bij DTS’35 Ede.

  Een mooi initiatief, dat jeugdige voetballers de mogelijkheid biedt hun vaardigheden te laten zien. Daarnaast is dit evenement voor de deelnemende verenigingen een perfect platform om hun onderlinge contacten te verstevigen.

  Een voetbalveld is tegenwoordig nog één van de weinige plaatsen waar kinderen in teamverband met elkaar om leren gaan en zo op sportieve wijze een gezamenlijke prestatie leveren. Toernooien zijn vaak een mooie afsluiting van het seizoen. De einduitslag van de wedstrijden is natuurlijk voor de spelers van belang, maar wordt niet als zaligmakend beschouwd. Meedoen is in dit geval immers belangrijker dan winnen en zonder verliezers zijn er geen winnaars, zodat elk deelnemend team meetelt. Het getoonde spel biedt verenigingen wel de mogelijkheid teams voor het volgende seizoen samen te stellen en te laten oefenen.

  DTS Ede is erg blij met de sponsors die dit toernooi mogelijk maken.

  Het organiseren van een groot toernooi als het JO15-1 toernooi bij onze vereniging is een zware klus. Onze dank gaat uit naar de mensen die deze dag voor u hebben voorbereid en zullen begeleiden. Het bestuur van DTS’35 Ede wenst alle deelnemers, begeleiders, ouders en andere belangstellenden een fijne en sportieve dag toe.

  Jeroen Been, Voorzitter

  Toernooi informatie

  Tournify live