• Hoofdtrainer Dames Jong DTS (onderdeel B-selectie)

  DTS is op zoek zijn naar een nieuwe hoofdtrainer Dames Jong DTS voor het nieuwe seizoen 2019-2020  welke uitkomt in de 2e klasse, voor:  

  - het trainen van de B- selectie samen met Dames trainer 2

  - coaching en begeleiding van Dames Jong DTS op de wedstrijddagen.

  Gezocht wordt naar een enthousiaste trainer/coach die ernaar streeft om de brede ambitieuze selectie, die enerzijds bestaat uit jonge talentenen anderzijds uit ervaren krachten, naar een hoger niveau te tillen onder supervisie Dames 2. De (ambitieuze) trainer dient over goede communicatieve vaardigheden te beschikken, mede waardoor deze in staat is de samenwerking aan te gaan met o.a.  trainer dames 2 en de technische staf van de A- selectie (dames 1).

   

  Profiel:

  Min. UEFA C of bereid deze te behalen, Teamplayer, leergierig en positief ingesteld. Samenwerking aan te gaan met o.a. de technische staf van de A- selectie en dames 2 teams  Didactische kwaliteiten. Drive om speelsters verder te ontwikkelen en elke dag beter te maken 

  Uiteraard moet de nieuwe trainer zich kunnen vinden in onze visie dat DTS een opleidingsclub is, zowel voor speelsters als voor trainer. DTS biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen! 

  Interesse? Mail naar Technische Commissie DTS Ede tc.dtsede@gmail.com