• Het seizoen gaat weer beginnen

  Beste DTS-ers,

  Het seizoen gaat weer beginnen. De komende weken starten de trainingen. Niet iedereen zal meteen beginnen. De week van 8 augustus kunnen de teams die in de A-categorie bij de KNVB spelen starten. Dit zijn dames 1 en 2, heren 1, 2 en 3 en de JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1. Of je ook daadwerkelijk start is aan de trainers, die dit per app zullen communiceren. De week erna op 15 augustus kunnen de andere teams starten met uitzondering van 08 en O9 en F-League en Speelgroep. Deze laatsten zullen in de week van 22 augustus starten. Dit heeft te maken met de nieuwe aanpak voor de jongste jeugd waar Linda Helbling aanstaande maandag een bericht over zal laten verschijnen.

   

  Het trainingsschema is eerder deze week gepubliceerd. De komende weken zullen we kijken hoe dit werkt en als dat nodig is aanpassingen doen. Het is wel zo dat we er naar streven leeftijdsgroepen zo veel mogelijk op dezelfde tijdstippen te laten trainen. Om zo ook door de hele leeftijdsgroep heen te kunnen kijken een goede opleiding te kunnen geven.

   

  Tot slot kunnen zaterdag tussen 12 en 3 de sleutels van de ballenkasten worden opgehaald. Reem zal hiervoor aanwezig zijn. Helaas zijn we genoodzaakt vijf euro borg hiervoor te vragen. Het vorig seizoen zijn er 25 sleutels niet retour gekomen. Waardoor we 25 sloten hebben moeten forceren en vervangen.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Jeroen Been