•  

   

   

  Beste leden,

  Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Grote Clubactie. Ons doel is dit jaar, mede ingegeven door de Coronacrisis om zo veel mogelijk loten te verkopen, zodat we ook dit seizoen kunnen bijdragen aan activiteiten voor de jeugd, zoals het sinterklaasfeest en een FIFA gametoernooi. We hopen ook dat er voldoende budget beschikbaar komt voor een spetterende familiedag!

  Een lot kost €3,40 waarvan 80% (€2,40) naar onze evenementenkas gaat. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van €100.000.

  U kunt loten kopen door:

  1.  via een verkopend jeugdlid gegevens in te vullen in het lotenboekje van de verkoper. Middels een automatische incasso wordt het bedrag voor uw loten afgeschreven. Op dit afschrift staat ook uw lotnummers.
  2. het scannen van een QR code. Het verkopend jeugdlid  kan je bijvoorbeeld een Whatsappje sturen waarmee je direct een lootje kan kopen op de persoonlijke pagina van het verkopend jeugdlid of je scant de code direct vanaf het lot dat het jeugdlid je aanbiedt.
  3. via deze link: Steun VV DTS Ede - Grote Clubactie

  Het werkt super eenvoudig, dus we hopen dat iedereen een steentje wil bijdragen.

  Woensdag 8 december is de trekking. Vanaf donderdag 9 december kunt u op de website van de grote Clubactie kijken of u een prijs hebt.

  Bent u ouder of verzorger van een jeugdlid, kijk dan ook even naar de brief voor verkopende leden. Hierin staat uitleg over hoe de verkoop in zijn werk gaat. Help uw kind daarbij!

  Heb je nog vragen dan kan je mailen naar Dts.evenementen@gmail.com.

  Je doet het voor je club!

  Blauwwitte groeten van DTS-Events