• Taken & Functies

  Fijn dat je je aanmeldt als vrijwillig(st)er. Alleen zo kunnen we er samen voor zorgen dat de club blijft draaien. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor taken en -functies. Dit werkt als volgt:

  Op pagina 2 van dit formulier kun je je aanmelden voor taken. Dit zijn taken met een toegekend puntenaantal per shift. Je kunt je voor één of meerdere taken aanmelden en op die manier doelgericht punten behalen. 

  Op pagina 3 van dit formulier kun je je aanmelden voor functies. Dit zijn functies met doorlopende werkzaamheden gedurende het seizoen. Hier zijn 100 punten aan verbonden.Door het uitvoeren van een functie voldoe je automatisch aan de vrijwilligersplicht van het lopende seizoen. 

  LET OP: onderaan deze pagina vragen we je te bevestigen dat je je inschrijft voor een taak of functie óf dat je een extra contributie betaalt. 

  Op pagina 4 is het mogelijk een taak of functie te noemen die je momenteel al uitvoert, maar die niet in de lijst staat. In dat geval bevestig je op pagina 4 welke functie die je vervult (helaas zal je dan wel eerst door het hele formulier n.v.t. moeten aanvinken). 

  Na registratie neemt de coördinator contact met je op. Let wel, als je ingeroosterd staat, gaan we ervan uit dat je ook komt opdagen. Regel zelf vervanging als je toch niet kan. Meld je je niet af na inroostering en kom je niet opdagen, dan breng je andere clubmensen in de problemen en brengen we 5 punten in mindering! Dus zorg ervoor dat je goed in je agenda zet wanneer je voor een taak bent ingeroosterd.

 • Online inschrijven