• Even wat scheidsrechters uitlichten deze week

  Andre Meijerink fluit ook elke week wel een wedstrijd bij DTS’35. Zijn dochter is gestopt, maar Andre als ex voetballer van onze club staat elke week weer in goede banen de wedstrijden te begeleiden.

  Geerlof Bins, een vader van een zoon bij DTS’35 Ede, weet altijd tijd vrij te maken om een wedstrijd te fluiten bij onze mooie vereniging

  Wim Roelofsen  is trainer, teammanager en ook soms nog scheidsrechter bij het 6e elftal bij DTS’35. Hij fluit ook nog regelmatig andere wedstrijden, groot compliment voor jou.

  Henry Zegers, de teammanager van het 1e elftal van DTS’35 fluit altijd de thuiswedstrijden van de JO17-5 en dat doet hij uitstekend en als het nodig is fluit hij ook andere wedstrijden, top bezig Henry.

  DTS’35 Ede 11 is voor mij een heel bijzonder team in het scheidsrechterskorps, want elke week zorgen zij voor meerdere scheidsrechters (totaal 7).

  Jullie zijn een groot voorbeeld voor andere tams bij onze vereniging.

  Afgelopen week floten Jacco Boonzaaijer, Sytze Bruining en Wouter  Kempenaar, bedankt toppers

  Alle scheidsrechters, jullie zijn allemaal voor mij heel bijzonder, dank jullie wel.

  We komen helaas nog steeds scheidsrechters of spelbegeleider tekort. En als jezelf voetbalt met je team wil je toch ook een scheidsrechter hebben, dus meld je aan.

  Wie oh wie wil scheidsrechter of spelbegeleider worden bij de voetbalvereniging DTS’35 Ede. Wij willen graag elk team voorzien van een scheidsrechter of spelbegeleider.

  Het 1e elftal van zowel de dames als de heren en het 6e, 11e, MO172 en VR3 leveren al scheidsrechters bij de teams, wie wil er nog meer af en toe fluiten bij DTS’35 Ede.

   

   

  Bert van Asselt

  Wedstrijdsecretaris DTS’35 Ede

  wedstrijdsecretariaat@dtsede.nl

  06-51955398