• Eindelijk is het weer zover: 6 en 7 januari 2023 16e DTS Ede Darttoernooi

  Eindelijk is het weer zover: 6 en 7 januari 2023 16e DTS Ede Darttoernooi

  Na 2 jaar Corona gaat er eindelijk weer gedart worden in Sportkantine de 3de helft. Na het succesvolle Dubbel Trubbel Darttoernooi in oktober is het nu weer tijd om individueel de felbegeerde prijs binnen te halen. Gelukkig hebben we de hoofdsponsors van de laatste edite kunnen behouden wat betekend dat we dit jaar wederom voor een fantastisch weekend gaan zorgen. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats uit naar:

  Aannemersbedrijf W. Maasen B.V.

  &

  Autobedrijf G. Braber B.V.

   

  We zullen proberen om er samen met deelnemers, supporters, belangstellenden, sponsors en andere gerelateerde een mooie start te maken voor het verenigingsjaar 2023. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.   

  Thema: DTS

  Net als voorgaande jaren zal het thema DTS zijn. Gezien de mooie blauw – witte kledingdrachten brengt dit een extra sfeer in de kantine.

  Jong en oud heeft waarschijnlijk nog wel een plunje uit de oude DTS-doos liggen in zijn of haar Wall of Fame. Alle historische uitdossingen zijn toegestaan. Look-a-likes uit het heden en verleden. Zelfs spandoeken (maximaal 1x3 meter), historische elftalfoto’s of andere uitingen zijn dit jaar toegestaan, mits het maar met DTS van doen heeft. Deze zullen in de kantine op prominente plekken worden opgehangen. Opkomsttunes kunnen natuurlijk ook enigszins voetbal gerelateerd zijn. Op internet zijn vast wel prachtige opkomsttunes te trekken van jouw favoriete (buitenlandse) club. Het is natuurlijk ook een uitgelezen mogelijkheid om een reünie te organiseren van voetbalvrienden en -bekenden uit het verleden. Uiteraard zien wij deze oude DTS-ers ook graag in dit weekend acte de présence geven.

  Editie 2020:

  Winnaar: Jeffrey Rijlaarsdam
  2de  plaats: Jeroen van den Heuvel

  3de  plaats: Marco van Es en Michael Steinmeier

  Koppeltoernooi
  Winnaars: William Kelderman/Ralph Roskam

  2de  plaats: Rene van de Pol/Arend van Wakeren

  Inschrijven: Vanaf zaterdag 12 november aanstaande

  Ook dit jaar verwachten wij weer alle 80 plekken aan de man, en waarschijnlijk ook aan de vrouw te brengen.

  De inschrijvingstermijn is vanaf zaterdag 12 november geopend. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 6 december as. Aanmelden kan aan de bar van sportkantine de 3de helft. Wees er snel bij, want vol = vol.

  Terwijl alle prijzen de afgelopen jaren omhoog schieten, zal het inschrijfgeld niet aan inflatiecorrectie onderhevig zijn. Nog steeds bedraagt het inschrijfgeld 5 euro. Mede dankzij onze trouwe sponsors kunnen wij dit bedrag stabiel houden en u krijgt er ook nog 2 consumpties voor.

  Voorwaarde voor inschrijving is wel dat u lid bent van de voetbalclub DTS Ede of lid bent van de Club van 100 of de Bultside. Minimum deelnameleeftijd is nog steeds vanaf 16 jaar.

  Dit jaar worden er geen blanco formulieren meer meegegeven aan geïnteresseerden. Inschrijving en betaling dient direct te geschieden aan de bar. Als er onverhoopt toch formulieren worden meegenomen, zullen deze geblokkeerd worden en opnieuw uitgegeven worden met een ander inschrijfnummer. Op deze manier willen we voorkomen dat iemand ineens 20 formulieren mee neemt, en anderen geen gelegenheid meer hebben om in te schrijven. Gezien de verwachte animo hebben wij tot deze maatregel besloten.

  Voortgang:

  Kijk regelmatig op de site voor de stand van zaken aangaande het darttoernooi. Ook proberen we facebooksite van DTS up to date te houden met informatie.

  Tot 6 en 7 januari 2023!!!!!!

   

  De Organisatie:   Danny Groeneveld      Richard van Ravenhorst      Willem van den Heuvel