• Eerste 10 spelers voor seizoen 2020/2021 bekend.

  Eerste 10 spelers voor seizoen 2020/2021 bekend.

  De afgelopen weken hebben we met alle spelers van de huidige herenselectie gesprekken gevoerd. Zoals al vaker gezegd is onze inzet er op gericht de huidige selectie zo veel mogelijk bij elkaar te houden. Ondanks het het vertrek van drie spelers (Joël van Wijk naar GVVV, Jurrien van der Horst en David Scholten naar VRC), blijkt dat het merendeel van de spelers verder wil bij DTS Ede. Vandaag maken we de eerste tien namen voor het seizoen 2020/2021 bekend.

  Robin Franken, Jesse en Sil Buikema (foto) Jamal Ouassif, Kevin Velthuizen, Jordi van Daalen, Michel Hol, Anouar Tmim, Frank Hol en Jeroen Cramer.

  Het feit dat deze tien namen samen bijna 40 seizoenen in DTS 1 achter de rug hebben en nu ook weer blijven zegt veel over de binding van de spelers met onze club. We zijn dan ook zeer blij dat ze blijven.

  De komende weken hopen we ook bekend te maken wie er nog meer blijven. Nog niet alle gesprekken zijn afgerond en een aantal spelers heeft nog wat bedenktijd gevraagd. Daarna zal de selectie worden aangevuld, zowel vanuit onze eigen club als enkele gerichte versterkingen.

  Jeroen Been
  Voorzitter DTS Ede

  Foto: Albert Willemsen