• DTS Ede vrouwen 1 kunnen zich richten op de competitie

   

  Ook de laatste bekerwedstrijd in de eerste ronde hebben de dames van DTS overtuigend gewonnen. In de uitwedstrijd tegen eerste klasser Sporting'70 was weinig tot geen weerstand. DTS Ede won met maar liefst 0-9 en sluit hiermee de eerste ronde af met een doelsaldo van twintig voor en nul tegen.

  Je kan je afvragen of dit soort verplichte bekerwedstrijdjes nog wel leuk zijn voor alle betrokkenen en het niet beter is om verenigingen uit de Topklasse in de tweede ronde in te laten stromen.

  Vandaag speelde DTS geconcentreerd haar wedstrijd en na een 0-3 ruststand door doelpunten van Gera op den Kelder, Joëlle de Bondt en Anoek Blankespoor werd het uiteindelijk maar liefst 0-9. Na rust ging de scoren hard met doelpunten van Carolien Filippo, Ilse van der Zanden, Kirsten Koopmans, Sofie Houba, Gera op den Kelder en een 'beauty' van Nikki van Wijk.

  Volgende week start de competitie en kan DTS vol aan de bak in de topper uit tegen Wartburgia.

  Foto's: Geert Nieuwenhuis

  Opstelling DTS Ede:
  Renate Verhoeven, Anne Hendriks, Gera op den Kelder, Ilse van der Zanden, Nikki van Wijk, Yvette Derks, Joëlle de Bondt (60' Jill Pijnappels), Anoek Blankespoor, Carolien Filippo (73' Dominique van Wensveen), Eveline Zech (73' Sofie Houba) en Kirsten Koopmans.