• DTS Ede trakteert personeel ziekenhuis De Gelderse Vallei op ‘Gelders’ koffiebroodje!

  Uit dankbaarheid voor alle inzet en werkdruk heeft voetbalvereniging DTS Ede met dank aan Echte bakker Van der Veer en Topparken al het personeel van ziekenhuis De Gelders Vallei getrakteerd op een heerlijk koffiebroodje, genaamd ‘De Gelderse verleiding’, een specialiteit van Bakker Van der Veer die op de Veluwe veel bekendheid geniet.

  Maar liefst 2.000 (!) broodjes zijn deze morgen bezorgd bij het ziekenhuis welke in dank door mevrouw Gerda Dogger en Anja De Roder van ziekenhuis Gelderse Vallei in het bijzijn van Jeroen Been (voorzitter DTS Ede), Peter van der Plas (PR DTS Ede), Remco van der Veer (Bakker Van der Veer) en Chadli Hachani (Topparken) in ontvangst werden genomen.

  Gerda Dogger:,, Met de tekst ‘Trots op jullie’ konden we vanmorgen genieten van een heerlijke traktatie, als steunbetuiging in deze drukke corona tijd.
  Hartelijk bedankt, voetbalvereniging DTS, Topparken en bakker Van der Veer, namens alle medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei,
  De koffiebroodjes ‘Gelderse Verleiding’ waren heerlijk!"

  Met deze actie wil DTS Ede, Echte bakker Van der Veer en Topparken (heeft deze actie gefinancierd) hun dank betuigen voor het fantastische werk welke alle medewerkers onder zware druk in het ziekenhuis doen.

  Foto's: met dank aan Theo Beumer

  https://www.topparken.nl

  https://www.echtebakker.com