• DTS 2 - Skv 2

    Zaterdag 16 februari kwam SKV 2 bij DTS 2 op bezoek. Onder toeziend oog van de nieuwe trainer wist DTS de nederlaag van vorige week weg te poetsen en de volle buit te pakken.

    Het was SKV dat beter aan de wedstrijd begon. DTS hielp SKV wel een beetje in het zadel door al vroeg in de opbouw balverlies te lijden. SKV was echter slordig in de eindpass waardoor het in het eerste kwartier niet verder kwam dan 2 schoten die ruim voorlangs gingen. DTS bewees vervolgens weer eens gevaarlijk te kunnen zijn in de omschakeling. Een balverovering achterin werd snel geopend naar de linkerkant waar rechtsback Edwin opstoomde. Hij gaf de bal aan Jesse die twee man te kijk zette in het strafschopgebied en de bal teruglegde op Leon, die op zijn buurt met zijn chocoladebeen de 1-0 binnenschoot. DTS leeft hierdoor op en wordt sterker. Het krijgt in de eerste helft nog een grote kans om de voorsprong te verdubbelen, maar de keeper van SKV keert de inzet van Abdullah.

    De tweede helft begint als een kopie van de eerste helft. SKV begint scherper en krijgt de mogelijkheid om te scoren. Opnieuw staat het vizier niet op scherp bij de bezoekers en DTS weet daarvan te profiteren. Wederom staat een snelle en goede aanval aan de basis van een doelpunt. Ditmaal weet Geert het net te vinden door raak te koppen uit een voorzet van Edwin; 2-0. In het restant van de wedstrijd krijgt SKV nog wel de mogelijkheid om wat terug te doen, maar eerst is het een blok van de thuisploeg dat redding brengt en later loopt een cadeautje van DTS met een sisser af.

    Daarmee weet DTS de drie punten thuis te houden en zal het volgende week uit bij DZC proberen het gat met de bovenste ploegen te verkleinen.