• DTS 2 - Nunspeet 2
    Zaterdag 2 februari speelde DTS 2 de eerste return van het seizoen tegen Nunspeet 2. Tweeënhalve maand eerder werd de wedstrijd met 2-1 in het voordeel van DTS beslist. Opnieuw trok DTS, niet onverdiend, aan het langst eind.

Ondanks de weersomstandigheden was het veld goed bespeelbaar. De sneeuw van de dag ervoor was inmiddels weg en de natte sneeuw tijdens de wedstrijd bleef gelukkig niet liggen.
    Toch leken beide ploegen moeite te hebben om op gang te komen. DTS was wat meer in balbezit, maar ging hier net als Nunspeet wat slordig mee om. Een snelle aanval van Nunspeet leek de bezoekers wel op voorsprong te brengen, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. DTS kreeg daarop een goede mogelijkheid op rand zestien maar zag het schot naast het doel verdwijnen. Niet veel later was het wel raak. Een snel genomen vrije trap door Michel werd met het hoofd teruggelegd door Anass en binnengetikt door Leon. Later in de eerste helft kreeg Jeroen nog de kans om de voorsprong te verdubbelen, maar zijn kopbal verdween via de grond net over het doel.

De tweede helft veranderde er weinig. DTS had iets meer balbezit, het spel ging op en neer, en er werden weinig kansen gecreëerd. Het werd nog wel even spannend in de slotfase, waarin de vermoeidheid toe leek te slaan. Keeper Nicky moest na een botsing het veld nog verlaten en zijn vervanger Joris moest meteen aan de bak om de gelijkmaker van Nunspeet te voorkomen. Uiteindelijk viel de wedstrijd definitief in het slot met dank aan Nunspeet zelf, want een eigen doelpunt zorgde voor de 2-0 voorsprong, wat tevens de eindstand werd.

Een belangrijke overwinning voor DTS die de 3 punten weer goed kan gebruiken in de jacht op nummer drie WHC die de eigen wedstrijd wel afgelast zag worden. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen VVOP op het programma.