• Darttoernooi

  Bijna is het weer zover: 5 en 6 januari 2024 18de  DTS Ede Darttoernooi 

  De kruitdampen van het 12de Dubbel Trubbel DTS Ede Darttoernooi zijn net opgetrokken, maar het is alweer tijd voor het volgende feest en wel het inmiddels 18de DTS Ede Darttoernooi in Sportkantine De Derde Helft bij voetbalvereniging DTS Ede. Een toernooi met een rijke historie welke dit jaar zal worden voorzien van een nieuw hoofdpodium. Gelukkig hebben we de hoofdsponsors van de laatste editie kunnen behouden wat betekend dat we dit jaar wederom voor een fantastisch weekend gaan zorgen. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats uit naar: 

  Aannemersbedrijf W. Maasen B.V.

  &

  Autobedrijf G. Braber B.V.

  Naast deze twee hoofdsponsors ook onze hartelijke dank aan al onze trouwe co-sponsoren. Ieder jaar weer staat ook deze groep klaar om ons te ondersteunen. We zullen proberen om er samen met deelnemers, supporters, belangstellenden, sponsors en andere gerelateerde een mooie start te maken voor het verenigingsjaar 2024. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.    

  Thema: DTS

  Het mooiste zou natuurlijk zijn dat alle deelnemers in het blauw/wit van onze verenigingskleuren verschijnen. Echter laten wij het vrij om zelf voor een juiste outfit te kiezen. Zorg ervoor dat je je beste humeur meeneemt zodat wij twee dagen aan iedereen laten zien dat het Darttoernooi bij DTS Ede meer dan alleen darten is. Gezelligheid met op de zaterdag ook livemuziek staat garant voor een fantastisch weekend. Wij nodigen dan ook iedereen uit om dit feest met ons mee te vieren. 

  Editie 2023:

  Winnaar           :Jeroen van den Heuvel
  2de  plaats        :Jeffrey Rijlaarsdam

  3de  plaats        :Dirk Jan Willemsen en Arnold Spelt

  Koppeltoernooi

  Winnaars         : Rob van den Brandhof & Jeffrey Welgraven

  2de  plaats        : Eddy Veenendaal & Rene van de Pol

   

  Inschrijven: Vanaf woensdag 22 november a.s.

  Ook dit jaar verwachten wij weer alle 80 plekken aan de man, en waarschijnlijk ook aan de vrouw te brengen.

  De inschrijvingstermijn is vanaf woensdag 22 november geopend. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 13 december as. Aanmelden kan aan de bar van Sportkantine de 3de helft. Wees er snel bij, want vol = vol.

  Terwijl alle prijzen de afgelopen jaren omhoog schieten, zal het inschrijfgeld niet aan inflatiecorrectie onderhevig zijn. Nog steeds bedraagt het inschrijfgeld 5 euro. Mede dankzij onze trouwe sponsors kunnen wij dit bedrag stabiel houden en u krijgt er ook nog 2 consumpties voor.

  Voorwaarde voor inschrijving is wel dat u lid bent van de voetbalclub DTS Ede of lid bent van de Club van 100 of De Bultside. Minimum deelnameleeftijd is nog steeds vanaf 16 jaar. 

  Dit jaar worden er geen blanco formulieren meer meegegeven aan geĂ¯nteresseerden. Inschrijving en betaling dient direct te geschieden aan de bar. Als er onverhoopt toch formulieren worden meegenomen, zullen deze geblokkeerd worden en opnieuw uitgegeven worden met een ander inschrijfnummer. Op deze manier willen we voorkomen dat iemand ineens 20 formulieren mee neemt, en anderen geen gelegenheid meer hebben om in te schrijven. Gezien de verwachte animo hebben wij tot deze maatregel besloten. 

  Loting: deze zal plaatsvinden na de wedstrijd DTS Ede 1 – DUNO 1 rond 17:30 uur. 

  Voortgang:

  Kijk regelmatig op de website www.dtsede.nl voor de stand van zaken aangaande het darttoernooi. Ook proberen we facebooksite van DTS up to date te houden met informatie. 

  Tot 5 en 6 januari 2024 !!!!!!

  De Organisatie:   Danny Groeneveld      Richard van Ravenhorst      Willem van den Heuvel