• Corona maatregelen per 13 november 2021.

  Algemeen:

  – Alle trainingen en (competitie)wedstrijden kunnen doorgaan. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  – Publiek is helaas niet meer welkom tijdens training en wedstrijden. Let op: Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  – De kleedlokalen blijven open. Houdt er wel rekening mee dat er gecontroleerd kan worden op het Coronatoegangsbewijs (CTB) voor personen ouder dan 18 jaar. Probeer daarnaast zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden.

  – Bij DTS zullen wij bij de ingang van het park controleren op de QR code en ontvangt u een stempel. Dit voorkomt dat we mensen meermaals controleren en dit maakt dat het corona beleid haalbaar is met het aantal vrijwilligers om controles uit te voeren.

   

  Kantine:

  – De kantine en het terras zijn toegankelijk voor iedereen tot 20.00 uur met QR code en vaste zitplaatsen.

  – De kantine blijft open voor voetballende leden, trainers, leiders en bezoekende teams voor een hapje en een drankje voor/ tijdens/ na de wedstrijd tot 20.00 uur
  – In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht..
  Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals.. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.
  – Iedereen heeft een vaste zitplaats.

   

  Vergaderingen en bijeenkomsten

  Door de afgekondigde maatregelen is het mogelijk om te vergaderen en overleggen te houden in de kantine. Echter hiervoor geleden dezelfde regels als vermeld onder “kantine”.

   

   

  Wij vragen hierbij om jullie begrip, jullie medewerking en om jullie eigen verantwoordelijkheid in deze. 

   

  Met vriendelijke groeten,

  Bestuur DTS Ede

   

   

rfwbs-slide