• Corona maatregelen

  Vanuit de KNVB hebben wij richtlijnen gekregen rondom het sporten, het betreden van de binnenruimtes bij DTS ede en het Corona Toegangsbewijs (CTB). Hieronder een opsomming van de maatregelen/veranderingen.
   
  ( per 6 november 2021)
  Voetballen blijft voor iedereen mogelijk! Maar gelijker tijd vragen de nieuwe maatregelen weer ontzettend veel van het aanpassingsvermogen van de vrijwilligers, de voetballers en het publiek.
   
  • Wij zullen aan de poort QR codes scannen. Publiek en sporters (vanaf 18 jaar) met een groen scherm krijgen een stempel en hebben toegang tot alle buiten en binnen locaties.
   
  • Publiek en sporters (vanaf 18 jaar) die geen QR code kunnen laten zien, krijgen géén stempel en zijn welkom op alleen de buiten locaties. Let op: Dus ook niet in de kleedkamers.
   
  • Spelers (vanaf 18 jaar) die geen QR code hebben, mogen wel voetballen, maar we vragen deze spelers om omgekleed naar het park te komen. Zij mogen geen gebruik maken van de kleedmaker.
   
  Wij willen benadrukken dat het aan de verenigingen is om haar leden en het publiek op te roepen dat ze zelf ook hun verantwoordelijkheid hebben ten aanzien van het kunnen betreden van binnenruimtes en specifiek het betreden van de kleedkamer en hen oproepen om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is. De gemeente heeft aangegeven niet meer te waarschuwen, maar gelijk over te gaan tot boete. Dus wij vragen écht iedereen zijn medewerking.
   
  Mochten er na de persconferentie van vanavond (12-11-2021) wijzigingen komen op deze maatregelen dan zullen we dit bericht aanpassen.
   
  Jantine Stegeman
  Secretaris DTS Ede
rfwbs-slide