• Update Indeling JO12 t/m JO19 seizoen 2022-2023

  Beste leden,

  Bijgaand treffen jullie een update van de concept indelingen van de jeugdteams aan voor komend seizoen voor de midden- en bovenbouw (JO12 tot en met JO19). Gezien het aantal aanmeldingen en last minute afmeldingen hebben hierin nog de nodige wijzigingen plaatsgevonden.

  Zoals eerder aangegeven, gaan we komend seizoen jaar met een iets ander doorstroomprofiel werken. Dit houdt in dat de eerste twee teams van een leeftijdscategorie de selectieteams zijn, gevolgd door de teams van de 2e jaars van een leeftijdscategorie en daarna de 1e jaarsteams. Een en ander is ook ingegeven doordat er komend seizoen geen O16- en O14-teams zullen zijn, maar waarbij wel zoveel mogelijk spelers van dezelfde leeftijd bij elkaar voetballen.

   

  Komend seizoen zullen naast de technische coördinatoren ook een groot aantal coördinatoren actief zijn bij de midden- en bovenbouw. Begin augustus zal de gehele organisatie vermeld worden op de website. De coördinatoren voor de midden- en bovenbouw zijn:

  -       Richard Brouwer

  -       Patrick van de Kolk

  -       Marco van de Bunt

  -       Mariska van Hoeflaken

  -       Jarani Lainsamputty

  -       Priscilla van Baaren-Groters (dames/meiden afdeling)

  Voor een aantal jeugdteams hebben we helaas nog geen begeleiding (trainers of leiders) kunnen vinden.

  Dit betreffen onder andere de O19-3, O19-4, O15-3, O15-4, O15-6 en O13-4. Wij zijn druk bezig om dit in te vullen, maar hopelijk zijn er ook ouders/verzorgers/voetballiefhebbers, die dit graag zouden willen oppakken. Uiteraard worden leiders en trainers ondersteund vanuit DTS door de coördinatoren en technische coördinatoren. De zomervakantie staat voor de deur: wellicht een mooie gelegenheid om hier over na te denken, zodat de jeugd lekker kan voetballen. Begin augustus kunnen degenen die belangstelling hebben, dit kenbaar maken per email: technischezaken@dtsede.nl . Tot begin augustus zijn namelijk de coördinatoren en technisch coördinatoren eveneens met vakantie.

  De trainingen van de jeugd starten weer in de week van 15 augustus. Het concept van het trainingsschema volgt deze week.

  Iedereen een fijne zomervakantie toegewenst en tot in augustus.

  De technische organisatie

   

   

   Update concept indeling seizoen 2022-2023