• Concept indeling seizoen 2022-2023

  Beste leden,

   

  Bijgaand treffen jullie de concept indelingen van de jeugdteams aan voor komend seizoen voor de midden- en bovenbouw (JO12 tot en met JO19). Gezien het aantal aanmeldingen en last minute afmeldingen kunnen hierin nog wijzigingen op komen en zal een update volgen van het overzicht.

   

  Zoals eerder aangegeven, gaan we komend seizoen jaar met een iets ander doorstroomprofiel werken. Dit houdt in dat de eerste twee teams van een leeftijdscategorie de selectieteams zijn, gevolgd door de teams van de 2e jaars van een leeftijdscategorie en daarna de 1e jaarsteams. Een en ander is ook ingegeven doordat er komend seizoen geen O16- en O14-teams zullen zijn, maar waarbij wel zoveel mogelijk spelers van dezelfde leeftijd bij elkaar voetballen.

   

  Komend seizoen zullen naast de technische coördinatoren ook een groot aantal coördinatoren actief zijn bij de midden- en bovenbouw. Eerdaags zal de gehele organisatie vermeld worden op de website. De coördinatoren voor de midden- en bovenbouw zijn:
  Richard Brouwer
  Patrick van de Kolk
  Marco van de Bunt
  Mariska van Hoeflaken
  Jarani Lainsamputty
  Priscilla van Baaren-Groters (dames/meiden afdeling)

   

  Mochten er vragen over de indelingen of het doorstroomprofiel zijn, dan kunnen deze gesteld worden via de email: technischezaken@dtsede.nl
  Vervolgens zal dan contact worden opgenomen door 1 van coördinatoren of technisch coördinatoren die een toelichting zullen geven.

   

  De conceptindelingen van de meisjesafdeling (MO) en de onderbouw (O11 en O10) volgen later deze week.

   

   Concept indeling seizoen 2022-2023