• Christoph Willemsen en Frank Boers volgend seizoen bij DTS Ede
  De herenselectie van DTS Ede voor het seizoen 2021/2022 heeft vandaag weer verder vorm gekregen.
   
  Allereerst zal Frank Boers DTS Ede komen versterken vanuit Nunspeet. Frank is een snelle linksbuiten met een goede voorzet en een goed schot. Hij komt uit Apeldoorn en heeft daar tot de A jeugd bij WSV gespeeld, daarna is hij naar CSV Apeldoorn gegaan, waar hij samen met Bram en Jasper heeft gespeeld. Na een stap terug naar Teuge in verband met studie heeft hij bij Nunspeet het 1e klasse niveau weer opgepakt. Dat beviel goed en nu maakt hij de stap naar DTS Ede.
   
  Daarnaast keert er na Joël van Wijk en Roy Ploeg wederom een DTS-er terug naar het oude nest. Het is Christoph Willemsen, die in maart terugkeert vanuit Amerika waar hij een opleiding heeft gevolgd en gevoetbald heeft voor Lincoln University. Christoph heeft tot aan zijn vertrek bij DTS Ede 125 wedstrijden gevoetbald in DTS 1 en daar ook de jeugdopleiding doorlopen. Graag keert hij weer terug naar DTS Ede. Hij is inzetbaar als verdediger en middenvelder en we zien hem graag weer op de velden van Inschoten lopen.
   
  Hij heeft tevens aangegeven zich verder te willen bekwamen in het trainersvak en zal volgend jaar ook een jeugdteam gaan trainen. Welke zal in overleg met de TC worden bepaald.
   
  Frank en Christoph, welkom (weer) bij DTS Ede!
   
  Jeroen Been
  Voorzitter DTS Ede