• BRABER / MAASSEN DTS EDE DARTTOERNOOI 2021 AFGELAST
  Beste DTS-ers,
  Het huidige voetbalseizoen is anders dan normaal. De Corona heeft hard toegeslagen met als gevolg het ingrijpen van de overheid. Ingrijpen welke ook directe gevolgen heeft binnen onze mooie vereniging. Wedstrijden welke worden afgelast, trainingen die onder bepaalde en zeer beperkende voorwaarden voor nu nog door mogen gaan en een kantine welke zelfs gesloten moet worden.
   
   
  Voorlopig voor een paar weken, echter is het nog maar de vraag per wanneer wij weer terug kunnen naar het oude normaal.
  Het oude normaal is noodzakelijk om het bij ieder bekende jaarlijkse darttoernooi te kunnen organiseren. Wij als organisatie hebben helaas moeten besluiten om het toernooi van januari 2021 definitief niet door te laten gaan. Hoe graag wij dit ook hadden willen doen, is het lijkt ons voor een ieder duidelijk dat het in deze tijd niet gaat lukken. Het dartoernooi is jaarlijkse een 2-daags feest met alles erop en eraan. Een volle kantine met live optredens etc gaat hem nu helaas niet worden.
   
  De komende maanden zal er door ons wel gekeken worden of er wellicht één of meerdere DTS EDE Dubbel Trubbel Darttoernooien kunnen worden georganiseerd. Zodra de situatie dit weer toelaat zullen wij hier zeker over communiceren.
   
  Sportieve groet,
  Organisatie BRABER / MAASSEN DTS EDE DARTTOERNOOI