• AVW 2 - DTS 2
    Zaterdag 1 december zakte DTS 2 door de spreekwoordelijke ondergrens in de uitwedstrijd tegen AVW 2. Vanaf het begin kwam DTS amper aan voetballen toe door een combinatie van de manier van druk zetten van de tegenstander, tegenwind, en verkeerde keuzes. AVW hanteerde vrijwel alleen de lange bal, maar kon hier wel gevaarlijk uit worden doordat het de meeste duels wist te winnen. DTS ging erin mee en hanteerde zelf ook veel de lange bal, zonder dat het daar succes mee had. Na wat vroege mogelijkheden voor AVW werden de kansen groter en wist Joris met enkele goede reddingen een achterstand voor DTS te voorkomen. DTS kwam slechts een enkele keer voor de goal van AVW en wist hier pas vlak voor rust gevaarlijk te worden. Het was dan wel meteen raak. Van achteruit werd er snel het middenveld doorgespeeld waarna een snelle combinatie tussen Anass en Leon ervoor zorgde dat Anass de score kon openen; 0-1.

De tweede helft veranderde er weinig naast het feit dat AVW nu wel een tweetal kansen wist te benutten. AVW kwam door een vermeend buitenspeldoelpunt (niet waargenomen) en een misverstand bij DTS achterin op voorsprong; 2-1. Daarop kreeg DTS een grote kans op de gelijkmaker, maar ondanks het gejuich van de zijkant werd het doel net gemist bij een 1-op-1 met de keeper van AVW. Het laatste deel van de wedstrijd probeerde DTS nog wat te forceren door aanvallender te gaan spelen. Het kreeg wat mogelijkheden, al waren de echte kansen voor AVW in de omschakeling. Daarmee leed DTS 2 een zure maar terechte nederlaag en zal het aanstaande zaterdag thuis tegen Unicum 2 aan de bak moeten om de vrije val in de competitie te stuiten.