• Arnold Brehler met ingang van komend seizoen trainer bij DTS Ede

    Vandaag kan bekend gemaakt worden, wie de nieuwe trainer van het eerste herenelftal van DTS Ede wordt. Dat is Arnold Brehler, die tot het einde van het huidige seizoen trainer van Bennekom is. Arnold heeft een ruime ervaring als trainer en speler . Als trainer heeft hij naast Bennekom onder meer de Bataven en Juliana ’31 getraind, clubs waarmee hij kampioen is geworden en naar de Hoofdklasse, respectievelijk de Derde Divisie is gepromoveerd. Hij heeft heeft een ruime ervaring met het inbrengen van spelers uit de eigen jeugd.

    De afgelopen jaren hebben wij hem wat beter leren kennen als een tactisch goed onderlegde trainer, die het team gedurende de wedstrijd weet bij te sturen. Er zijn in de procedure voor de aanstelling ook gesprekken gevoerd met een vertegenwoordiging van de spelers en van de TC en ook daar kwam Arnold als kandidaat nummer 1 naar voren. We zijn dan ook blij dat we met Arnold Brehler weer een nieuwe trainer bij DTS Ede hebben.

    De komende weken zullen er gesprekken met de spelers worden gevoerd, waarbij onze insteek is de groep zo veel als mogelijk bij elkaar te houden. Eventueel vertrek van spelers zal in eerste instantie intern worden opgevuld. Indien dan nog nodig zullen eventueel gericht versterkingen worden binnen gehaald.

    Jeroen Been
    Voorzitter DTS Ede