• Wij bieden alle senioren teams (dames en heren) een krat met drinkbidons aan.

  Beste DTS ers,

  Het nieuwe voetbalseizoen gaat beginnen en wij hopen dat het een op een zo normaal mogelijke manier zal verlopen.

  We hebben als club van 100  een actie bedacht voor alle senioren elftallen om er mede door ons   een fantastisch seizoen van te maken. Wij bieden alle senioren teams (dames en heren) een krat met drinkbidons aan.

  Dit doen we graag en tevens willen we ook nog even onder de aandacht brengen wat wij verenigings-breed doen voor onze club al meer dan 25 jaar.

  Mogelijk gemaakt zijn of bijdrage geleverd zijn voor o.a.: De picknicktafels (tussen de kantine en kleedruimtes), grasmaaier, veegmachine, de nieuwe stoelen in de kantine, pupillen goals, dug-outs, toernooien bij DTS, keepersdagen DTS, het jaarlijks darttoernooi, trainingscursussen (jeugd), scheidsrechters cursussen (jeugd), scheidsrechters kleding (jeugd), hesjes (junioren/pupillen), ballen (pupil van de week), elftal van de week (pupillen), scorebord hoofdveld en seizoen afsluitingen voor senioren/jeugd/pupillen.

  Dit is een aantal projecten die we mogelijk gemaakt hebben,  we zullen er ongetwijfeld een aantal vergeten zijn na dik 25 jaar.

  Mocht je denken, hé hier wil ik ook aan bijdrage, dat kan uiteraard en we stellen dat ook zeer op prijs.

  Je kunt als lid ook voorstellen doen voor nieuwe ondersteuningsverzoeken.

  Iedereen kan persoonlijk lid worden voor € 4.54 per maand. De penningmeester van de Club van 100 kan gemachtigd worden om dit bedrag maandelijks te incasseren of je kunt dit natuurlijk ook zelf met je bank regelen.

  Of meedoen als team voor € 60 per jaar. Graag dan minimaal 2 tot 3 jaar, omdat kosten gemaakt worden, voor zowel individueel als team, voor een bordje met de naam van de deelnemers.  Dit bordje wordt in de kantine opgehangen.

  Het is natuurlijk niet verplicht maar het zou mooi zijn als we er een aantal leden bij krijgen.

     

  Als jullie er wat meer over willen weten neem gerust contact met ons op:

  Email club van 100: clubvan100@dtsede.nl

  Aart de Zeeuw,  email: aartdz53@gmail.com

  Piet de Zeeuw, email: p.zeeuw4@chello.nl

  Harold de Zeeuw, email: harold1668@gmail.com

    

  Veel plezier en succes dit seizoen!!

  Met sportieve groet,

  BESTUUR CLUB VAN 100 D.T.S. EDE

  Aart, Piet en Harold de Zeeuw