•  

  KUNSTGRAS

  Als vereniging zijn wij ontzettend blij met onze kunstgrasvelden. Het ziet er allemaal geweldig uit en dat willen we graag ook zo houden. Doordat DTS Ede kunstgrasvelden heeft, kan er nagenoeg het hele jaar gevoetbald en getraind worden. Om lang van onze kunstgrasvelden te kunnen genieten hebben we onderstaande regels opgesteld:

  Het kunstgras is alleen toegankelijk voor de spelers, leiders, scheidsrechters en assistent-  scheidsrechters van de wedstrijd (of training), die op dat moment plaatsvindt. Ouders/verzorgers, vrienden, vriendinnen en allerlei andere mensen dienen buiten de hekken te blijven.

  • Betreed het kunstgras alleen met schone, daarvoor geschikte schoenen.
  • Het is niet toegestaan het kunstgrasveld te betreden door over de hekken te klimmen. Gebruik het hekwerk rondom de kunstgrasvelden niet als zitplaats.
  • Het is absoluut verboden om op het kunstgrasveld te roken.
  • Neem geen kauwgom, glaswerk of etenswaren mee op het kunstgrasveld, noch in de dug-outs. Laat geen rommel achter op het kunstgras.

  Verplaatsen van doelen: let op het met verplaatsen van doelen over de kunstgrasvelden. Ga ze niet slepen, duwen en trekken, maar til ze met een aantal spelers op. De kunstgrasvelden lopen namelijk hierdoor veel schade op. Wanneer de punten van de doelen in de kunstmat worden doorgedrukt, kan de onder mat scheuren en zit de vereniging met een forse kostenpost.