• Aan alle trainers en leiders seizoen 2019-2020. INLEVEREN KLEDING!

  Het seizoen zit er weer op. Wat een rare tijden beleven we met z’n allen. Gelukkig hebben we nog een aantal weken kunnen trainen met de jeugd. Hoe de toekomst eruit ziet voor het voetbal en de competitie 2020-2021 weten we nog niet. Achter de schermen wordt alles voorbereid en we wachten alle berichtgevingen van de KNVB af, hoe alles er in augustus/ september uit gaat zien. In ieder geval beginnen we op 10 augustus weer met trainen.

  In april hebben we jullie een mail gestuurd over de kleding. Graag laten we jullie weten dat er 2 inlevermomenten zijn.
  Zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli van 9.30 tot 12.00 uur.
  Je kiest zelf welke datum voor jouw het beste uitkomt.
  Zet het in je agenda!

  Zoals bij het uitdelen aan het begin van het seizoen gemeld, zijn jullie verantwoordelijk voor het (ge) heel en compleet inleveren van alle spullen. Dus een gevulde tas met alle broekjes, shirts en sokken. Daarnaast zijn er ook nog teams die ballen en andere trainingsmaterialen in huis hebben. Die kunnen ook deze dagen worden ingeleverd. Zo weten we voordat het nieuwe seizoen begint of alles compleet is en of er zaken bijbesteld moeten worden. Mocht de tas niet compleet zijn, wat we natuurlijk niet hopen, laat dat dan even weten met een mailtje aan secretaris@dtsede.nl Op die manier verloopt het inleveren soepeler.

  Op de beide zaterdagen zal tevens een deel van de kantinevoorraad, waaronder een aantal kratten bieren en frisdranken, tegen inkoopsprijs worden verkocht. Zo kunnen we het nieuwe seizoen met verse waar starten.

  Hierbij alvast een dank voor jullie inzet, nu en dit seizoen en we zien elkaar hopelijk snel weer op Inschoten!
  Vriendelijke groet,

  Jantine Stegeman
  Bestuur DTS Ede