Businessclub De Vallei

Home > Sponsoring > Businessclub De Vallei

Businessclub De Vallei


Donderdag 11 mei is de Businessclub te gast bij Motoveda, één van de nieuwe leden van Businessclub De Vallei.

Henk en Emmy Veenendaal worden deze avond officieel lid van onze club en zullen ons een kijkje in hun bedrijf geven. (Verlengde Parkweg 23, Ede)


---------------------------------------------------------------------------
Mossel Events organiseert op donderdag 16 maart voor de leden van Businessclub De Vallei een gezellig samenzijn.
Angelique zal ons ontvangen en samen met Berry van B&G Catering kennis laten maken met een bijzondere BBQ-ervaring op de Big Green Egg.

 
 
 
 
 
Vervolgens neemt Henny (de meesten kennen hem nog van het quad-rijden van vorig jaar) ons mee naar de Challenge-hal voor wat verrassende activiteiten.

PROGRAMMA:
18:00 - 18:30  Ontvangst
18:30 - 20:00  Green Egg BBQ met o.a.
                     Pulled Pork,
                     Black Angus Ribeyes
                     Chicken de Luxe

20:00 - 22:00  Challenge-activiteiten met Henny
N.B. voor de challenge is makkelijk zittende kleding/schoeisel wel makkelijk (er zijn ook kleedruimtes beschikbaar) 
Tot ziens op de 16e !

------------
Activiteit:  Ontbijtsessie, hosted by dotXS op donderdag 2 februari 2017.

WAAR EN WANNEER

  Locatie : BIT, Galileïlaan 9, Ede
  Aanvang : Donderdag 2 februari 2017 07:30 uur
  Ontvangst : 07:00 uur
  Einde : 09:00 uur

---------------------------------
Bijeenkomst Bowling en indoor midgetgolf Groeneveld
Businessclub De Vallei was donderdag 10 november jl. te gast bij Bowling en indoor midgetgolf Groeneveld. Na het welkomswoord van voorzitter Jan van Esveld, werden de leden onderverdeeld in 2 groepen. 1 groep ging bowlen en de andere groep ging het nieuwe sfeervolle indoor midgetgolf parcours verkennen.

Na een uurtje werden de groepen gewisseld. Vervolgens serveerde Groeneveld een heerlijk warm en koud buffet met Grand dessert en werd na afloop nog gezellig met elkaar een praatje gemaakt.


------------------------------------------------------------
Seizoensopening Spakenburg  groot succes

Na een lange en natte zomer was het weer zover,het eerste businessuitje van het jaar. De weergoden waren ons zeer goed gezind en alle aanwezigen hadden er goed zin. Met een goed gevulde bus, waar we aangenaam verrast werden door een heerlijke snack van De Bougondiër, vertrokken we naar Spakenburg .
Na een kopje koffie en wat lekkers kregen we een kijkje in de keuken bij SV spakenburg. Henri Nel, de commerciële man binnen Spakenburg, vertelde hoe het relde en zeilde binnen de sportvereniging. En uiteraard ontbraken de anekdotes richting IJsselmeervogels niet. 

Vervolgens werden we ontvangen door Roel van Botter.nl. Inmiddels weet iedereen hoe de kibbeling gevangen wordt en het ontstaan en de geschiedenis van de botters.  Voor onze leden lagen maar liefst 4 botters klaar. Na 2,5 uur varen kwam de boot van Henk de Weerd als winnaar uit de bus. Henk was na afloop zo emotioneel dat hij de lokale pers niet meer te woord kon staan.

De laatste uurtjes van de dag waren besteed aan een heerlijke BBQ. Ook was er voor een ieder een lekker visje die traditioneel gebakken werd op een van de botters.
Rond de klok van 22.30 uur was het tijd om weer naar huis te gaan en konden we terugkijken op een succesvolle en mooie businessdag van Businessclub de Vallei. 

 

------------------------------------
Verslag Quad rijden bij Mossel Events

Donderdag 21 april was de businessclub op bezoek bij Mossel Events.
Na een korte uitleg van de voorzitter over de plannen voor de businessclub, nam Angelique Meijer van Mossel Events het woord. Als nieuw lid, gaf zij kort uitleg over de geschiedenis van haar bedrijf en wat er allemaal mogelijk is voor bedrijfsuitjes, feesten en partijen (www.mosselevents.nl ).

Mossel Events zit op een prachtige locatie in het dorp Otterlo en is een echte aanrader. Na haar uitleg gingen we naar het nabijgelegen Harskamp en konden we de strijd met de bospaden aangaan met quads.
Onder ons zaten vele goede coureurs, waaronder een aantal die de modder en de plassen niet schuwden.
Na een prima verzorgde BBQ werden we verrast met een presentatie van Mammoet Rally Sport. Eén van hun coureurs, Pascal de Baar, wist ons te boeien met verhalen en anekdotes uit de Dakar-rally’s waaraan hij heeft deelgenomen. Nadat sommigen zich nog een keer op de quads hadden gewaagd zijn we voldaan naar huis gegaan.
Een sfeerimpressie: http://myalbum.com/album/pzogU06airSH

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Businessclub De Vallei op bezoek bij het Porsche Centrum Gelderland.

 
De Businessclub werd ondgeleid in het Porsche Centrum en het naastgelegen Porsche Classic Centrum.
Wij werden ontvangen door Mark Wegh, die ons na een presentatie en buffet heeft rondgeleid in het Porsche Centrum en het naastgelegen Porsche Classic Center. Dit was weer een uitje waar menig mannen- (en vrouwen)hart sneller van ging kloppen!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Winter barbeque bij DTS Ede (foto's http://www.davincifotografie.nl )

Bijeenkomst 17 september in Maurik met Pitch&Put en Voetgolf;
foto's http://www.davincifotografie.nl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Uitje naar Volemdam

Foto's: davincifotografie.nl

Op donderdag 21 mei jl. stond er voor businessclub De Vallei een uitje gepland naar Volendam. Op de heenreis kregen de leden in de bus een lunchpakket aangeboden door ons lid De Bourgondieër. In Volendam stapte men uit bij het FC Volendam stadion waar de club een warm welkom werd geheten door Klaas Schilder.
 
Na de koffie werd de groep in tweeën gesplitst waarna een deel een rondleiding kreeg door het FC Volendam museum en het stadion en de andere groep op bezoek ging bij Kras Recycling. Dit was mede mogelijk gemaakt door Geurt Hendriksen van ACV. Kras Recycling houdt zich bezig met verwerking van allerlei industrieel plastic afval.
 

Nadat de groepen gewisseld hadden ging men te voet onder enthousiaste leiding van Klaas Schilder naar De Dijk waar een palingrokerij werd bezocht. Onder het genot van een pilsje en uiteraard toast met paling lieten de leden zich informeren hoe paling wordt gevangen, bewerkt en gerookt.
 
Vervolgens werd er verder over De Dijk gewandeld naar de boot die de club naar Marken zou gaan varen. Onderweg werd er nog even stil gestaan bij het monument ter nagedachtenis van de ernstige ramp op nieuwjaarsnacht 2000-2001 bij café Het Hemeltje.
 
Aangekomen op Marken volgde een rondleiding door dit oude stadje met bekende houten huisjes.
 
Na terugkomst in Volendam werd er met Klaas Schilder nog enkele bezienswaardigheden bezocht met bijbehorende anekdotes.

De dag werd afgesloten met een warme maaltijd aan de haven in Volendam. Al met al een zeer informatieve dag die onder mooie weersomstandigheden plaats vond.
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afgelopen donderdag was alweer de derde bijeenkomst van Businesscafé De Vallei. Als gesprekspartner van Peter de Pater traden ditmaal voormalig waterpolo international John Scherrenburg en Businessclublid Frank Polman van De Autopoetser op. Ook nu hadden weer een aantal nieuwe bedrijven zich opgegeven om deze bijeenkomst bij te wonen. Na de interviews werden opnieuw de badges uit de hoge hoed getrokken om bedrijven met elkaar te koppelen voor een kort netwerk gesprek. Het positieve hieraan is dat je nu eens ziet welk gezicht er bij welk bedrijf hoort en je met elkaar de kennis kan delen, want kennis delen is kennis vergroten!
De volgende bijeenkomst is donderdag 4 juni a.s.
http://www.dtsede.nl/siteimg/userfiles/Businessclub/Promo720pSubs%20BC%207%20mei.mp4Jl. donderdag was er weer de 2e editie van het ‘Businesscafe De Vallei’ welke maandelijks op de eerste donderdag van de maand wordt georganiseerd door Businessclub De Vallei. Als gasten waren ditmaal Geurt Hendriksen (ACV) en Robert-Jan Spits (Hapro) te gast. Gespreksleider was uiteraard Peter de Pater. Vervolgens werden er weer d.m.v. de hoge hoed bedrijven gekoppeld om met elkaar in gesprek te gaan.  Ook dit maal was het weer een boeiende bijeenkomst. De volgende bijeenkomst is op donderdag 7 mei a.s. Inschrijving kan via 
http://www.businessclubdevallei.nl/businesscafe-de-vallei/

 
Goede start van nieuw initiatief genaamd 'Businesscafé De Vallei'!

De volgende bijeenkomst is op donderdag 2 april. Inschrijving kan via 
http://www.businessclubdevallei.nl/businesscafe-de-vallei/
 
Businessclub De Vallei startte afgelopen donderdag met een nieuw initiatief genaamd Businesscafé De Vallei. Een bijeenkomst voor leden en niet leden op elke eerste donderdag van de maand. Deze extra netwerkavonden zijn voor bedrijven zeer nuttig om nieuwe contacten op te doen en om vooral te zien welk gezicht er bij een bedrijfsnaam hoort of andersom. In de mooie ambiance van het voormalige officierscafé van PAXX aan de Kazernelaan werd de bijeenkomst gehouden. Na eerst een snelle maaltijd te hebben genuttigd, was iedereen er helemaal klaar voor. 

Ondanks de vakantieperiode was de opkomst goed en werd er zeer enthousiast gereageerd. De avond werd gepresenteerd door Peter de Pater. Hij ontvingen 2 gasten waarmee hij een gesprek aan ging. Gerdo Hazelhekke en André Braber schoven bij hem aan tafel. Er werd o.a. gesproken over hoe zij hun succes hebben bewerkstelligd. 

Vervolgens begonnen de pitchgesprekken welke d.m.v. loting bedrijven aan elkaar werden gekoppeld. Afsluitend was er een gezamenlijke borrel die deze succesvolle avond afsloot.


De volgende bijeenkomst is op donderdag 2 april. Inschrijving kan via http://www.businessclubdevallei.nl/businesscafe-de-vallei/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Businesscafé De Vallei

logo Cafe de ValleiBusinesscafé De Vallei

Businessclub De Vallei start met een nieuw initiatief genaamd Businesscafé De Vallei, een bijeenkomst voor leden en niet leden op elke eerste donderdag van de maand.
 
Na ontvangst en een snelle maaltijd zal onze enthousiaste presentator Peter de Pater twee gasten ontvangen om hen te bevragen over hun onderneming en andere zaken die hen bezighouden.peter
De eerste avond van 5 maart zullen Gerdo Hazelhekke en de heren Braber (junior en senior) acte de presence geven. Aansluitend zullen de aanwezigen pitchgesprekken kunnen hebben met andere bezoekers. De avond eindigt met een gezellige afsluitende borrel.
Dé avond om het nuttige met het aangename te combineren. Maar vooral een avond om nieuwe contacten op te doen en nieuwe omzet te scoren. Dit alles in de Bovenkamer van het PAXX gelegen in de voormalige kazerne ( Nieuwe Kazernelaan 10 Ede ).PAXX-Ede
Bent u nog geen lid van de businessclub en u wilt toch deelnemen aan deze avond schrijf u dan nu in. Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van € 35 ( ex btw ). Hiervoor krijgt u een maaltijd, een drankje, een gezellige avond en een kans op nieuwe omzet in een prachtige lokatie. Mocht u na deze avond lid worden, krijgt u de bijdrage van € 35 terug.
button_aanmelden
Het programma voor onze café-avonden is als volgt:
17.30 – 18.15 Ontvangst en buffet
18.15 – 18.45 Businesscafé
18.45 – 19.15 Pitchen
19.15 – 20.00 Borrel
Het programma is strak dus wees op tijd.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Businessclub De Vallei krijgt Whiskyproeverij bij Groveko.
 
Jl. donderdag 12 februari was de Businessclub De Vallei te gast bij Groveko. De avond werd geopend door directeur Coen Blees. (Coen Blees & Groveko zijn in 2012 nog door een jury van het Netwerk Business Event uitgeroepen tot Ondernemer en Onderneming van het jaar 2012.)
 
Coen heette alle leden van harte welkom en opende vervolgens het buffet welke was verzorgd door B&G catering. Na het eten nam voorzitter Roel Kremers het woord en maakte iedereen nog even attent op het komende ‘Businesscafe De Vallei netwerk event’ welke donderdag 5 maart zal plaatsvinden. Dit event, wat maandelijks gehouden zal worden, heeft dezelfde uitstraling als het televisie programma van Harry Mens en zal geleid worden door Peter de Pater. 
 
Vervolgens werd Henri Goossen geïntroduceerd. Een echte tukker met een passie voor whisky.
Henri heeft al honderden whiskyproeverijen en whiskyworkshops verzorgd en is daarnaast ook organisator van het Whisky Weekend Twente. Naast whiskykenner is hij ook een groot liefhebber van Schotland. De afgelopen jaren heeft hij tientallen distilleerderijen bezocht en zo van dichtbij meegemaakt waar en hoe de mooiste schotse malt-whisky's worden geproduceerd. Dit stond garant voor prachtige achtergrondverhalen over de verschillende whisky's, ingelijst met veel humor en anekdotes. Al met al weer een hele leuke avond!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


sponsorovereenkomst Braber


DTS Ede sluit nieuwe sponsorovereenkomst met autobedrijf Braber 
Ede, 30 januari 2015. Autobedrijf Braber heeft haar naam opnieuw verbonden als sponsor van DTS Ede.  Onder toeziend oog van de voorzitter van DTS Ede, Marcel Mosselman, de voorzitter van Businessclub De Vallei, Roel Kremers en Peter van der Plas (PR DTS Ede / Businessclub De Vallei) zette Andre Braber zijn handtekening. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een optie van aansluitend nog eens twee jaar. Beide voorzitters zijn dan ook zeer verheugd dat Autobedrijf Braber het huidige contract heeft verlengd. Onlangs is autobedrijf Braber wederom verkozen tot beste KIA Top Dealer van 2014. Foto's davincifotografie.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voorzitter Jan van Esveld presenteert Roel Kremers als nieuwe voorzitter van Businessclub De Vallei. 
Op 18 december jl. was Peter Blangé (winnaar olympisch goud volleybal ‘96) als spreker te gast bij Businessclub De Vallei. Deze bijeenkomst werd gehouden in Congrescentrum De Werelt in Lunteren.

Na het nuttigen van een drankje en een hapje namen de leden plaats in de zaal. Voorzitter Jan van Esveld opende deze bijeenkomst met het vermelden dat de Businessclub samen met DTS Ede een prachtig nieuw sponsorcontract heeft afgesloten met de ING en dat DTS Ede en de Businessclub tevens zeer verguld zijn met de vergaande besprekingen met autobedrijf Braber inzake een langdurige voortzetting van de huidige overeenkomst.
Vervolgens kondigde Jan van Esveld zijn afscheid aan als voorzitter van De Businessclub. Jan is vanaf de oprichting van de Businessclub, 5 jaar geleden, als voorzitter betrokken geweest.  Zijn opvolger is geen onbekende binnen de gemeente Ede. Dit is n.l. oud wedhouder Roel Kremers.

Als Businessclub zijn we dan ook zeer verguld met zijn komst. Overigens zal Jan van Esveld als vicevoorzitter gewoon aanblijven bij de club.  Roel Kremers stelde zich vervolgens voor aan de leden in een korte toespraak waarna het woord werd gegeven aan gastspreker Peter Blangé. Zijn boeiende betoog over het bedrijven van topsport en zijn loopbaan viel goed in de smaak bij de leden. Ook werden de 10 ‘goudenteampunten’ doorgenomen om tot een succes te komen. 
  
De avond werd afgesloten met een heerlijk koud- en warm buffet.
Hierbij wensen wij alle leden fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2015 toe!