Sponsoring / Kledingsponsoring / Businessclub De Vallei

Home > Sponsoring > Sponsoring / Kledingsponsoring / Businessclub De Vallei

Sponsoring / Kledingsponsoring / Businessclub De Vallei

Kleding sponsoring
In principe dient elk lid zelf het tenue (shirt, broek en kousen) van DTS Ede aan te schaffen. Gelukkig worden veel teams binnen onze vereniging gesponsord, waar wij ontzettend blij mee zijn.

Heeft u interesse om een team van DTS Ede te sponsoren, dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester, Cor Jansen (email: penningmeesterDTSEDE@ziggo.nl). 

Hij zal vervolgens met u de sponsorpakketten doornemen. Uiteraard kunnen zaken op maat geregeld worden. Alle kleding zal worden besteld bij Sportted in Ede (Torenstraat 43), aangezien wij hiermee een samenwerkingsovereenkomst hebben. Zij hebben als enige het recht om het logo van DTS Ede te hanteren op kleding. 

Nadat de keuze is gemaakt, ontvangt de sponsor een factuur van onze Businessclub De Vallei. Nadat de factuur is betaald, wordt de kleding besteld bij de fabrikant, waarna het logo van de sponsor op de shirts wordt bedrukt. 

De penningmeester ontvangt van Sportted bericht indien de kleding gereed is en hij zal contact opnemen met de sponsor. Vervolgens zal hij zorgen dat een foto wordt gemaakt van het team in de nieuwe gesponsorde kleding. De foto zal worden geplaatst op onze website. De sponsor ontvangt uiteraard een ingelijste foto en een bos bloemen namens de vereniging.

Bord- en reclamedoeken sponsoring

Ook bij DTS Ede bestaat er een mogelijkheid voor sponsoring d.m.v. een reclamebord e/o een reclamedoek langs het hoofdveld. Voor meer informatie kunt u terecht bij Peter van der Plas (peter@modderkolk.com)


https://www.youtube.com/watch?v=AMh_ZnQZc9I

Lidmaatschap Businessclub De Vallei

Businessclub de Vallei is de businessclub van DTS Ede.
 
Businessclub De Vallei is een no-nonsence club. We streven naar maximaal 100 leden, waarbij de diversiteit wordt bewaakt. Businessleden ervaren de businessclub als een club met een hoge gunfactor. Een businessclub waar een open cultuur is en problemen en kansen binnen de eigen onderneming kunnen worden besproken. De bijeenkomsten krijgen veel aandacht en worden zeer goed bezocht. Het elkaar echt leren kennen wordt in allerlei vormen gestimuleerd, waarbij het smoelenboek op de website (www.bcdevallei.nl ) een belangrijke functie vervult. Niet alleen om na een bijeenkomst nog eens te kijken wie men gesproken heeft, maar ook om derden te kunnen verwijzen. Het netwerk blijft dan niet alleen beperkt tot de eigen leden, maar wordt hierdoor enorm vergroot. 

Voor meer informatie: www.businessclubdevallei.nl